Пореден удар срещу бракониерството на калкан в Черно море

Пореден удар срещу бракониерството на калкан в Черно море  - E-Burgas.com

Държавни изнпектори осъществиха пореден удар срещу бракониерството на калкан в акваторията на Черно море. При поредната проверка на ИАРА, в района между Крапец и Шабла, служители от РК Добрич установиха поставени в работно положение 600 м. хрилни мрежи за улов на калкан.

Мрежите са извадени и иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител. Уловът от 4 бр. калкан е върнат във водата.

По време на проверката е инспектиран и риболовен кораб, но там не са установени нарушения.

Свързани статии
Генералният директор на ГД „Морско дело и рибарство“ към ЕК Чарлина Вичева проведе работни срещи в Бургас ИАРА проведе акция срещу траленето в Свети Влас (Снимки) Инспектори на ИАРА с акции по язовири из цялата страна ИАРА остро осъди посегателството на двата делфина в Бургас Екшън с бракониери в Бургас, зарязаха си колата и избягаха от полицията (Снимки) Осъдиха служител на ИАРА заради подкуп от 850 лева Хиляди проверки и стотици актове на Агенцията по горите само за два дни ИАРА вгорчи бракониерите, зарадва обитателите в зоопарка в Айтос Бракониерите на Мандра понесоха нов удар Извадиха 2 км бракониерски мрежи от Мандра (Снимки)
Тагове
калкан бракониерство бракониери иара
Коментари

Още от последните новини