Пореден удар срещу бракониерството на калкан в Черно море

Пореден удар срещу бракониерството на калкан в Черно море  - E-Burgas.com

Държавни изнпектори осъществиха пореден удар срещу бракониерството на калкан в акваторията на Черно море. При поредната проверка на ИАРА, в района между Крапец и Шабла, служители от РК Добрич установиха поставени в работно положение 600 м. хрилни мрежи за улов на калкан.

Мрежите са извадени и иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител. Уловът от 4 бр. калкан е върнат във водата.

По време на проверката е инспектиран и риболовен кораб, но там не са установени нарушения.

Свързани статии
Продължават проверките на ИАРА в региона Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Изпълнителният директор на ИАРА и учени от Института по рибни ресурси обсъдиха резултатите от проведени изследвания Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Бургаско сдружение и ИАРА зарибиха Вая с шаран, толстолоб и каракуда ИАРА ще изследва запасите на черноморски видове риби и рапан
Тагове
калкан бракониерство бракониери иара
Коментари

Още от последните новини