Полицията в Поморие на крак! Три часа преговаря с въоръжено бившо ченге след семеен скандал

Полицията в Поморие на крак! Три часа преговаря с въоръжено бившо ченге след семеен скандал  - E-Burgas.com
Архив

42-годишен помориец, въоръжен с огнестрелно оръжие е задържан от служители на „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас след три часови преговори с екип от психолози и служители от полицията в Поморие. Не е допуснато използване на оръжието, като от инцидента няма пострадали.

Около 14:00 ч днес е получено съобщение за пореден семеен скандал, възникнал в дома на помориеца, разположен на ул. „Княз Борис I”, като спречкването било между него и двамата му родители. Своевременно към мястото на инцидента се насочили два полицейски екипа, които констатирали, че мъжът се държал агресивно с родителите си и бил въоръжен с пистолет.

Забелязвайки полицаите помориецът размахал оръжието, отправяйки заплахи, като майка му успяла да излезе от къщата. Трудноподвижният му баща останал в дома, в който били и летовници, отседнали на квартира.

Помориецът излязъл пред единствения изход от жилището и останал на двора, където са водени и преговорите със сформирания екип от психолози и полицаи.

Към момента той е задържан за срок от 24 часа, а отъжието му е иззето. Констатирано е, че същото е законно притежавано, тъй като до преди осем години работел в местната полиция.

Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в Районна прокуратура – Поморие.  

 

 

 

Коментари

Още от последните новини