Полицията хвана 37 посетители на нощно заведение във Варна

Полицията хвана 37 посетители на нощно заведение във Варна - E-Burgas.com
БГНЕС

При спецоперация за проследяване спазването на противоепидемичните мерки малко след полунощ на 29 срещу 30 януари 2021 г. е установено, че работи заведение в централната част на Варна, съобщават от полицията в града.

В него е имало 37 души, на които са съставени актове по закона за здравето. По случая е образувано досъдебно производство. При проверката за неизпълнение на полицейско разпореждане са задържани двама души. На тях са им съставени и актове по закона за МВР.

Свързани статии
Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения От днес отпадат ограниченията за моловете Търсят стари рибарски пособия за етно комплекса в Рибарското селище Туристическият бранш очаква от началото на май да започнат груповите пътувания Бургаските рибари към бъдещите управляващи: 50 години чакаме решението на нашия проблем Бургаският бизнес готви обединение срещу кризата Гърция се отваря постепенно от началото на април Проф. Балтов: Ако спазваме мерките, затварянето ще е 10 дни Инспектори гониха бракониери в Бургаско след сигнали на 112 И Габрово затяга мерките
Тагове
мерки нарушения нощни заведения дискотеки бар
Коментари

Още от последните новини