Полицаи завардиха надрусана батка с БМВ край Поморие, вижте какво откриха в дома му (Снимки)

Полицаи завардиха надрусана батка с БМВ край Поморие, вижте какво откриха в дома му (Снимки) - E-Burgas.com

Надрусан до козирката 30-годишен мъж от Поморие вдигна на крак няколко патрулки на пътя между Бургас и Поморие. Първоначално служителите на реда му вдигнали стоп-палка на кръговото на Лукойл, но той не се подчинил и продължил с БМВ-то си към родния град, където бил заловен.

Полицаите установили, че мъжът е неправоспособен водач, който при спирането на автомобила изхвърлил на седалката в колата топче с канабис. Помориецът е тестван за употреба на наркотични вещества, като апарата отчел положителна проба за наличие на кокаин, амфетамин, метамфетамин и канабис. Той е отказал да даде кръв за химичен анализ, заявяват от МВР.

В дома му, разположен на поморийската улица ''Добри Чинтулов'', съвместно със служители на Районно управление–Поморие е извършено претърсване, като са намерени и иззети множество саксии, засадени с канабисови растения и глави от съцветия с марихуана, подготвени за сушене.

Общото количество на намерената марихуана е с тегло около 200 гр. Г.Д. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Галерия
Коментари