Поглезете любимия човек със СПА в най-класния бургаски уелнес център "6th Sense"

Поглезете любимия човек със СПА в най-класния бургаски уелнес център

В месеца на любовта най-добрият подарък е грижата

Любовта е всичко - лудост, съзидание и разрушение, сила и слабост. По традиция, пуснала дълбоки корени и у нас, последните години я празнуваме на 14.02. Защо обаче, това да се случи в един единствен ден? Обявяваме февруари за ден на любовта! И ви предизвикваме - показвайте я всеки ден от този месец.

Традиционните подаръци за деня на влюбените са в червената и сърцевидна гама. Включват и шоколад, бижута, парфюми, цветя... Вместо материален дар, не е ли по-добре да подарите грижа? Не е ли точно грижата това, което показва, че човек обича? В този ред на мисли, ви предлагаме един необичаен дар, който обаче със сигурност ще допадне на всеки: СПА процедура в най-класния бургаски уелнес център.

Петзвездният СПА център "6th Sense" се простира на цели 3000 кв.м. в Гранд хотел и СПА "Приморец". Единствен е за страната ни, достигнал етап "Premium Selection SPA" след одит на Европейския одитен институт за уелнес и СПА. Всяка минута прекарана тук, си струва. Времето спира - всичко е релакс, аромати, терапии, хармония в ръцете на изключителен екип от терапевти, рехабилитатори, козметици.   

Можете да избирате между над 30 СПА терапии и ритуали за лице и тяло, включително с лиманна кал и луга, източни масажи, диамантена и геотермална терапия и други обещаващи много приятни моменти екзотики.

В СПА център "6th Sense" ще откриете и финландска и билкова сауна, парна баня, хамам, солено езеро, душ виши, джакузи, детски басейн. Зоните за релакс подканват да се отпуснете в луксозната и безкрайно приятна обстановка и да забравите грижите.

Специално за месеца на любовта - февруари, за вас създадохме специален СПА пакет "Романтично бягство за двама." На цена от общо 99.00 лева можете да използвате термалната СПА зона на "6th Sense" и да се насладите на разкошен уелнес масаж за двама с продължителност от 30 минути. Избягайте от ежедневието! Подарете си качествена, професионална грижа и релакс - заслужавате ги! Ако пък желаете да опитате някое друго класно СПА изживяване, то не се колебайте да се свържете с нас. Пак ще повторим: Всяка минута в "6th Sense" е магия, която си струва!

За повече информация и резервации: +359 56 910 913

Галерия
Коментари

Още от последните новини