Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки)

Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

На входа на Бургас откъм София трафикът е почти нулев към обедните часове. Това показа наша проверка след като днес сутринта комисар Веселин Младенов от Охранителна полиция заяви, че се очаква интензивен трафик в посока морето.

Към момента остават в сила всички действащи ограничения за влизане и излизане от областните градове, а най-голям наплив от автомобили се очаква около 6-ти май.

Полицаите от КПП-тата припомнят, че имат право да звънят на работодатели от място за проверка на достоверността на декларираните данни. Също по преценка проверяват шофьори за употреба на алкохол или други вещества.

Галерия
Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина
Тагове
трафик кпп магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини