Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки)

Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

На входа на Бургас откъм София трафикът е почти нулев към обедните часове. Това показа наша проверка след като днес сутринта комисар Веселин Младенов от Охранителна полиция заяви, че се очаква интензивен трафик в посока морето.

Към момента остават в сила всички действащи ограничения за влизане и излизане от областните градове, а най-голям наплив от автомобили се очаква около 6-ти май.

Полицаите от КПП-тата припомнят, че имат право да звънят на работодатели от място за проверка на достоверността на декларираните данни. Също по преценка проверяват шофьори за употреба на алкохол или други вещества.

Галерия
Свързани статии
Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Засилен трафик по магистралите до края на седмицата АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил Внимавайте в района на Аркутино, ПТП затруднява движението Аварирал камион затруднява движението по "Тракия" към София Северномакедонецът Зоран се разкая за участието си в каналджийство, но съдът реши друго Временна организация на движението в Бургас заради колоездачната обиколка на България Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата
Тагове
трафик кпп магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини