Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки)

Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

На входа на Бургас откъм София трафикът е почти нулев към обедните часове. Това показа наша проверка след като днес сутринта комисар Веселин Младенов от Охранителна полиция заяви, че се очаква интензивен трафик в посока морето.

Към момента остават в сила всички действащи ограничения за влизане и излизане от областните градове, а най-голям наплив от автомобили се очаква около 6-ти май.

Полицаите от КПП-тата припомнят, че имат право да звънят на работодатели от място за проверка на достоверността на декларираните данни. Също по преценка проверяват шофьори за употреба на алкохол или други вещества.

Галерия
Свързани статии
Все още опашки от коли на "Тракия" Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Акция "Скорост и пешеходци" до неделя Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата Турски ТИР и три коли катастрофираха на "Тракия" Регионалният министър и АПИ обмислят извеждане на трафика от Айтос Пускат поетапно автомобилите на "Тракия" в посока Бургас заради сняг Митничари надушиха контрабандни пари край Малко Търново Прокарват електричество на индустриалната зона край "Меден рудник", местят КПП-то за Созопол Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция
Тагове
трафик кпп магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини