Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки)

Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

На входа на Бургас откъм София трафикът е почти нулев към обедните часове. Това показа наша проверка след като днес сутринта комисар Веселин Младенов от Охранителна полиция заяви, че се очаква интензивен трафик в посока морето.

Към момента остават в сила всички действащи ограничения за влизане и излизане от областните градове, а най-голям наплив от автомобили се очаква около 6-ти май.

Полицаите от КПП-тата припомнят, че имат право да звънят на работодатели от място за проверка на достоверността на декларираните данни. Също по преценка проверяват шофьори за употреба на алкохол или други вещества.

Галерия
Свързани статии
Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес Съдилищата в страната издали 650 присъди за нарушени карантини Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия" АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември Ремонт ограничава движението на "Тракия" от Бургас към София Ограничават движението около гробищата заради утрешната Задушница, ето организацията Заработи новият светофар на Гъбката, от УКОРС подсещат при пресичане Приключи част от ремонта на "Тракия" към Бургас поради некачествено изграждане Ремонт и тежка катастрофа ограничиха движението на "Тракия" на едно и също място Митничари сгащиха контрабандни анаболи, стероиди и секс стимуланти в кутии за баклава на ГКПП "Лесово"
Тагове
трафик кпп магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини