Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки)

Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

На входа на Бургас откъм София трафикът е почти нулев към обедните часове. Това показа наша проверка след като днес сутринта комисар Веселин Младенов от Охранителна полиция заяви, че се очаква интензивен трафик в посока морето.

Към момента остават в сила всички действащи ограничения за влизане и излизане от областните градове, а най-голям наплив от автомобили се очаква около 6-ти май.

Полицаите от КПП-тата припомнят, че имат право да звънят на работодатели от място за проверка на достоверността на декларираните данни. Също по преценка проверяват шофьори за употреба на алкохол или други вещества.

Галерия
Свързани статии
Нова акция по пътищата за празниците, АПИ спира с ремонтите Нови ограничения на "Тракия" към Бургас Ремонти на "Тракия" отново затрудняват пътя към морето 16 жертви във войната по пътищата за седмица Катастрофа задръсти "Тракия" в посока Бургас Очаква се засилен трафик в цялата страна Експерт: "Тракия" е най-опасната магистрала в ЕС АПИ с нови ограничения на "Тракия" към Бургас от понеделник Здравният министър: Лъжа е, че отново ще въвеждаме КПП-та Нова пътна акция ни чака през уикенда
Тагове
трафик кпп магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини