Пиян шофьор причинил катастрофата, която блокира пътя Созопол - Бургас

 Пиян шофьор причинил катастрофата, която блокира пътя Созопол - Бургас - E-Burgas.com

Автомобилът му е бил оборудван с газова уредба и е изгорял напълно

62-годишен шофьор от Бургас, употребил сериозно количество алкохол, е отговорен за катастрофата, която вчера за няколко часа блокира пътя Созопол - Бургас. Инцидентът е станал вчера следобоед  на пътя Созоопл - Бургас, км. 249+6 от кв. "Крайморие" в посока пътен възел "Юг".

Бургазлията зад волана на л.а. Хюндай застигла и блъска бургаско БМВ 316, което от удара отсачака и удря ремаркето на още една бургаска кола - Митцубиши.  

От ПТП пострадали : водачът на л.а. Хюндая, който с фрактура на дясната бедрена кост, без опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Ортопедия» на УМБАЛ. Той е тествен с дрегер за алкохол, който е отчел 2,20 промила в кръвта му. 

Пострадал е и 39-годишния бургазлия в БМВ-то, който е с контузия на главата и мозъчно сътресение, без опасност за живота. Той е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия" на УМБАЛ – Бургас.

От инцидента Хюндая, който е бил оборудван с газова уредба, изгаря напълно, като са нанесении материални щети по другите две МПС, три звена от еластичната предпазна ограда и три крайпътни колчета.

Коментари

Още от последните новини