Първи годишни награди на Фондация "Евгений Мосинов"

Първи годишни награди на Фондация

Събитието е под патронажа на областния управител Вълчо Чолаков

Фондация „Евгений Мосинов“ ще връчи отличия на изявени студенти и преподаватели от Бургаския свободен университет (БСУ). Церемонията по награждаването ще се състои на 12.12.2019 г. в атриума на БСУ от 18:30 ч.

Първите годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“ ще се преминат под патронажа на областния управител на Бургас Вълчо Чолаков и в партньорство с БСУ.

Студентите ще бъдат наградени в няколко направления – за отличен успех, за активно участие в национални и общински състезания, олимпиади и др.

По време на церемонията, освен студенти,  ще бъдат отличени и  преподаватели за постижения в научните области, в които се развиват. Фондация „Евгений Мосинов“ ще награди и деятели с принос към научната дейност на бургаския ВУЗ.

За Фондация „Евгений Мосинов“:

Фондация „Евгений Мосинов“ е учредена в памет на бургаския адвокат Евгений Мосинов, който беше и преподавател в Центъра по юридически науки и в Центъра по икономически и управленски науки на Бургаския свободен университет /БСУ/ още от самото му създаване.

Фондацията е създадена с цел подпомагането и стимулирането на талантливи студенти от БСУ. Насърчаване и подпомагане на участието на студенти от университета в научни изяви, обучителни семинари с представители на държавни, общински институции, с представители на съдебните власти, с неправителствени организации, с представители на академични общности и др. в областта на правото.

Повече подробности може да научите в официалния сайт на фондацията.

Коментари

Още от последните новини