Падат три глави: Борисов иска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

Падат три глави: Борисов иска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов - E-Burgas.com

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов. Решението е взето след среща на Борисов с областните координатори на партията.

По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотива – опровергаване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС и Делян Пеевски. Според областните координатори ГЕРБ незаслужено търпи негативи заради спекулациите в обвързване с ДПС.

От ГЕРБ заявяват, че партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност.

По време на срещата е дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици. Бил е оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България. 

Свързани статии
Горанов не бягал никъде, утре се връщал от Сърбия Младен Маринов ще съди всеки, който твърди, че е укривал данни за престъпление Маринов, Горанов и Караниколов подават оставка утре Горанов: Няма да има промяна на данъчната политика, очакваният дефицит в бюджета е 3,5 млрд. лв
Тагове
Владислав Горанов Младен Маринов Емил Караниколов
Коментари

Още от последните новини