Пациентка трогна бургаската болница с признателно писмо

Пациентка трогна бургаската болница с признателно писмо - E-Burgas.com

Изключително трогателно писмо получиха лекари в едно от ковид отделенията на УМБАЛ Бургас. Ето как пациентката Янка Бъчварова описва своето състояние и положените за нея грижи в отделението на 8-я етаж, ръководено от д-р Станислава Панайотова. Писмото е подробно, емоционално и разкрива ситуация, в която може да попадне всеки. Ето и целия му текст:

"На 26 декември 2020 г. се почувствах много зле. Кашлях и ме болеше гърлото. Изпих два тайлола-хот, като мислех, че ще ми мине. Но напразно. На 27.12 лежах вкъщи, на 28.12 синът ми извика Бърза помощ. Вземаха ме в болницата, все още вървях. Благодаря на екипа, който се отзова така бързо. Направиха ми изследване, оказа се, че съм зараза "Ковид19". Искам от сърце да благодаря на целия екип от лекари, медицински сестри и санитарки. Възхитена съм от чистотата, която се спазва, ред и дисциплина в стария корпус на Новата болница. Благодаря на всички лекари и медицински сестри. Нека Бог да ги закриля! Верни на Хипократовата клетва, рискувайки себе си, своите близки, решително изпълняват своя дълг в защита на живота!

Бъдете живи и здрави! Желая Ви неугасващ зелен светофар във всички Ваши начинания, за да ни има и нас. Бъдете благословени!"

Преди дни думи на благодарност към Инфекциозно отделение и грижещия се за него екип разпространи в телевизионния ефир и композиторът Стефан Диомов.

Свързани статии
Бургас с рекорден брой ковид легла, големият проблем остава намирането на персонал Подновяват ваксинирането и в УМБАЛ, но само онлайн регистрираните За удобство на бургазлии: Запишете си час за ваксина в двата пункта в болницата Кметът Димитър Николов внесе извънредна докладна за закупуване за фризер за кръвна плазма Пресaташeтo на НАП, прекара 13 денонощия в ковид отделение, благодари на УМБАЛ-Бургас На вниманието на пациентите с ревматоиден артрит – задайте въпроси на д-р Мария Недкова от УМБАЛ Бургас Директорът на УМБАЛ д-р Бойко Миразчийски: Натискът на болни от ковид не намалява Mладоженци дариха пари от букети на детското отделение в УМБАЛ-Бургас Група приятели изградиха инхалатор за УМБАЛ-Бургас Мъж дари кислородни апарати на УМБАЛ-Бургас
Тагове
писмо пациентка благодарност умбал
Коментари

Още от последните новини