Отпадането на зеления сертификат не е на дневен ред

Отпадането на зеления сертификат не е на дневен ред - E-Burgas.com

На прага на пета ковид вълна и на опасността от задълбочаваща се здравна криза, отмяната на зеления сертификат не е на дневен ред. Това заяви Татяна Султанова от “Продължаваме Промяната” в студиото на NOVA. Протестът е фундамент на демокрацията и ние подкрепяме мирните протести, каза Султанова. По думите й вчерашния протест, организиран от партия “Възраждане”, е протекъл мирно, а полицията за първи път е влязла в ролята на “деескалатор на напрежението”. Това е още един знак на настъпилата промяна, заяви Султанова.

Депутатът от ПГ на ПП говори и за справянето с пандемията. На въпроса защо  правителството ще чака до заетостта на 80% интензивни легла в ковид отделенията, тя каза, че “ще се търси диалог за решаване на проблема. Важно е всеки да изкаже своето мнение, за да се намери решение.”

Свързани статии
СЗО: Зеленият сертификат при пътуване е неефективна мярка Министър Сербезова: Сертификатите на преболедувалите остават Масови проверки в Бургас за реалността на сертификатите Министър Сербезова застава зад зеления сертификат с пост във фейсбук Махаме зеления сертификат, но при 70% ваксинирани Утвърдиха образците за цифров ковид сертификат на ЕС за поставена бустерна доза ЕС обмисля нови правила за сертификатите: Пътуване само след трета бустерна доза От днес влиза в сила сертификатът за антитела Променят правилата за зеления сертификат у нас Над 2 милиона българи имат сертификати
Тагове
зелен сертификат сертификат
Коментари

Още от последните новини