Отпадането на зеления сертификат не е на дневен ред

Отпадането на зеления сертификат не е на дневен ред - E-Burgas.com

На прага на пета ковид вълна и на опасността от задълбочаваща се здравна криза, отмяната на зеления сертификат не е на дневен ред. Това заяви Татяна Султанова от “Продължаваме Промяната” в студиото на NOVA. Протестът е фундамент на демокрацията и ние подкрепяме мирните протести, каза Султанова. По думите й вчерашния протест, организиран от партия “Възраждане”, е протекъл мирно, а полицията за първи път е влязла в ролята на “деескалатор на напрежението”. Това е още един знак на настъпилата промяна, заяви Султанова.

Депутатът от ПГ на ПП говори и за справянето с пандемията. На въпроса защо  правителството ще чака до заетостта на 80% интензивни легла в ковид отделенията, тя каза, че “ще се търси диалог за решаване на проблема. Важно е всеки да изкаже своето мнение, за да се намери решение.”

Свързани статии
И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Падат сертификатите за десет държави идващи у нас Ново разхлабване на COVID мерките у нас Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат Спипаха лекар издавал фалшиви серификати Проф. Габровски: Зеленият сертификат не беше сериозен инструмент за контрол Казусът с фалшивите сертификати стигна до прокуратурата Акция срещу фалшивите сертификати, открити са над 3000 в пет области Проф. Аргирова: Зеленият сертификат ще е необходим още месец Университет въвежда зеления сертификат за присъствено обучение
Тагове
зелен сертификат сертификат
Коментари

Още от последните новини