Открийте препоръчаната от New York Times лифтинг процедура Remodeling Face в Бургас

Открийте препоръчаната от New York Times лифтинг процедура Remodeling Face в Бургас - E-Burgas.com

Иновацията с мигновен ефект е на световния бранд Biologique Recherche и се предлага в SENSE Beauty salon 

Прекрасни новини за всички, които държат на отличната визия. Вече и в Бургас се предлага световната апаратен лифтинг процедура Remodeling Face на Biologique Recherche. Иновацията е любима на редица популярни дами, като включително намира място на страниците на реномирани издания за мода и красота, а New York Magazine я обявява за "Best Lifting Facial". 

Remodelling Face комбинира приложението на специална апаратура осигуряваща въздействието на 4 електротерапевтични вида ток, с мануални техники и специализирани Biologique Recherche продукти. Резултатите са широко-отворени очи, по-изразени скули, по-слабо изразени бръчки и по-ясно определен контур на лицето, като това са само някои от магическите ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. 

Дори едно приложение на терапията, дава видими резултати. Кожата е ревитализирана, а лицето, шията и деколтето са с подобрени текстура и ремоделиран обем. Получавате лифтинг буквално с едно посещение в салона. Неслучайно, списание "The cut", нарича Remodeling Face "машината, която ви дава кожата на богата дама", а други авторитетни издания, я наричат "френската тайна за незабавен лифтинг на лицето".

Ако и вие искате да се възползвате от предимствата на Remodelling Face иновацията, ще я откриете в Бургас единствено в SENSE BEAUTY Salon, Гранд хотел и СПА Приморец. 

Запазете своя час на телефон: 056 910 913
 

Коментари

Още от последните новини