От ГЕРБ върнаха топката "НСО" в полето на Радев

От ГЕРБ върнаха топката

„Президентът беше избран с гласовете на ДПС“, коментира депутатът Димитър Лазаров

Президентът има общо ръководство и контрол върху НСО. Началникът на службата е този, който предлага кои лица да са лицата, които да бъдат допълнително охранявани. Това каза в студиото на bTV депутатът от ГЕРБ Димитър Лазаров.

Той обясни, че никой не е отнел правомощия на президента да управлява НСО. Лазаров каза също, че допълнително охраняваните лица от службата може да са депутати, висши магистрати, премиерът, както и лица от семействата им. Условието е да има реална заплаха срещу тях. Решението се взема от комисияп с участието на директорът на ДАНС и главният секретар на МВР, която се ръководи от началника на НСО, който дава предложенията, обясни депутатът.

„Президентът беше избран и с гласовете на ДПС“, коментира още народният представител от ГЕРБ.

Свързани статии
Румен Радев: Парламентарните избори ще бъдат на 4-ти април Президентът започна консултации за избори по време на пандемията Търговците от „Краснодар“ пропищяха от цигани: Крадат ни ежедневено, искаме охрана! Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Новият спонсор на „Нефтохимик 2010“: Вярваме, че ще защитят титлата (Снимки) Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео) Тома Биков: Няма да подаваме оставка Президентът: Нищо не може да бъде на дневен ред преди оставките ГЕРБ започват консултациите за нова Конституция Безплатно автокино пред Догансарай довечера
Тагове
НСО Ахмед Доган Румен Радев Димитър Лазаров ГЕРБ Догансарай
Коментари

Още от последните новини