Остават броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас

Остават броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас - E-Burgas.com

Остават броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас. Турнирът на малки вратички ще се проведе тази събота, 3ноември, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа.  В състезанието ще се включат младежи на възраст от 16 до 18 години. Младите футболисти ще се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа  „Лудогорец – Цюрих”, който ще се играе на 13 декември в Разград. За победителите „БМФ Порт Бургас” организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно.

Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата.

Записването на желаещи да участват в турнира продължава до 2.11.2017 г. В надпреварата могат да се включат до 12 отбора. Единствените условия са младежите да се вместват в регламентираната възрастова граница и да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се състои на 2 ноември от 19:30 ч. в кафето на „Каменица Арена”.

Турнирът по футбол на малки вратички е  изцяло финансиран от „БМФ Порт Бургас” ЕАД - концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”. Организаторите канят всички любители на футбола да подкрепят отборите от трибуните на Спортен комплекс „Каменица Арена” на 11 ноември 2017 г. от 10 часа.

Коментари