Още от тежката улична нощ в Бургас: Мощна „Джи класа“ помля шест автомобила на центъра

Още от тежката улична нощ в Бургас: Мощна „Джи класа“ помля шест автомобила на центъра - E-Burgas.com

Едва няколко часа след екшън гонката на „Тройката“ още един инцидент разбуди бургазлиите на центъра. Мощен джип „Мерцедес G“, управляван от 22-годишни момче, загуби контрол и се вряза в редица паркирани автомобили.

Инцидентът е станал около 5:45 ч, докато джипът е завивал от ул. „К. Фотинов“ към ул. „Митрополит Симеон“, в близост до Тръговската гимназия. Там младежът загубил контрол нас тежкото возило, закачил първата срещната кола, странично блъснал втора, ударил трета в средата на купето, която от удара нанесла щети на още три автомобила.

След мелето младежът слязъл от джипа и избягал, но бил заловен още на следващата пресечка.

Той е отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици и е задържан за 24 часа. Вече е направен оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство.  

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София 31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село МнВР призова българите да не пътуват към Пирот Влак с амоняк дерайлира в Сърбия, 51 души са натровени, идвал е от България
Тагове
катастрофа инцидент
Коментари