Още един горещ телефон заработи в община Бургас

Още един горещ телефон заработи в община Бургас - E-Burgas.com

В Община Бургас работят горещи телефони: 0884 46 91 30 и 0885 98 56 93, на които гражданите подават своите заявки и поставят различни въпроси, породени от прилагането на разпоредбите за ограничаване разпространението на коронавируса.

На телефоните и в мобилните екипи по доставка се включиха общински служители от направленията "Култура" и "Спорт", общинските предприятия "Летен театър, фестивали и концерти", "Туризъм", "Спортни имоти" и Регионална библиотека "П.К. Яворов".

Тяхната задача е да подпомогнат самотни, трудноподвижни възрастни хора, които нямат възможност да излизат от домовете си и се нуждаят от доставка на хранителни продукти от първа необходимост и лекарства.

Доброволци в тези екипи са певицата Тони Димитрова и музикантите от група "Горещ пясък". Те приемат заявки на горещите телефони, а след това лично правят доставки на адрес.

За удобство на бургазлии, администрацията обявява и трети номер - 0882 129 664, на който да звъните, ако първите два дават заето.

 

 

Свързани статии
Управителят на „ЛИНА”: Все по-често идват пациенти във влошено състояние, защото са чакали дълго, затова правим основните анализи по-достъпни В Испания смъртните случаи от коронавирус намаляват Онлайн тест показва попадаме ли в рискова група за COVID-19 Видеоконференция на УЕФА решава съдбата на футбола в Европа Двама души са нарушили карантината в област Сливен Община Бургас е поръчала 15 нови апарата за обдишване 85 служители и 45 деца от "Дом майка и дете" в Бургас под пълна карантина в сградата 95-годишна жена от Италия пребори коронавируса Извънредно! Затварят областните градове, пътуваме с декларация от работодател Ген. Мутафчийски: 17 нови слуачая на коронавирус, 1 излекуван
Тагове
Covid-19 горещи телефони община Бургас
Коментари

Още от последните новини