Предстои обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Бургас 2021 - 2027

Предстои обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Бургас 2021 - 2027 - E-Burgas.com

Планът за интегрирано развитие на община Бургас (ПИРО) за периода 2021 - 2027 година ще бъде представен в поредица от обществени обсъждания на 18 декември. Целта е да бъдат представени пред широката общественост предложенията за приоритетни зони за въздействие на община Бургас до 2027 година.

Информация за Плана ще откриете на адрес: https://storymaps.arcgis.com/stories/291634d51f63445997e67ca32c5dacbc

Участието на гражданите в обществените обсъждания е важно, за да бъдат прецизирани приоритетите, заложени за изпълнение в Плана за интегрирано развитие на община Бургас. Всяко направено предложение ще бъде обсъдено и анализирано.

Заради наложените противоепидемични мерки и забраната да се организират събития на закрито, обществените обсъждания ще се провеждат онлайн чрез платформата Zoom (https://zoom.us/download ).  

За да има възможност повече заинтересовани страни да участват, ще бъдат проведени три последователни обществени обсъждания, съответно от 10:00, 14:00 и 16:00 часа. Всяка онлайн среща ще обхваща средно по 20 души, което ще даде възможност за конструктивни дебати по предложените за разглеждане теми.

Необходимо е предварително да заявите участието си на ел. поща: [email protected], като посочите име, електронна поща и час, в който ще можете да се включите. На електронната поща, която сте посочили, ще получите линк за провеждане на събитието, чрез който ще можете да вземете участие онлайн. Ако не получите мейл с обратна връзка, означава, че капацитетът за общественото обсъждане се е запълнил. При възникването на такава ситуация използвайте и опцията "Изпращане на коментари" по електронна поща.

За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането, може да разгледат качените материали на страницата на Община Бургас. (https://www.burgas.bg/bg/info/index/1611) или директно да отворят приложението https://storymaps.arcgis.com/stories/291634d51f63445997e67ca32c5dacbc и да изпратят своите препоръки и забележки на ел. поща: [email protected].

 

 

Свързани статии
Съобщение на Община Бургас ОБЩИНА БУРГАС З А П О В Е Д № 1569/23.05.2023 г. Съобщение от Община Бургас Съобщение от община Бургас Оцветяват сградата на общината в синьо в знак на съпричастност срещу рядка и коварна болест Съобщение от Община Бургас Съобщение от Община Бургас Община Бургас е сред финалистите в Transformative Cities за енергийна ефективност Център за млади таланти в Бургас обявява обучение по анимация Съобщение от община Бургас
Тагове
Плана за интегрирано развитие община Бургас 2021 - 2027
Коментари

Още от последните новини