Осем отбора се включват в детски турнир на стадион "Черноморец"

Осем отбора се включват в детски турнир на стадион
DarikNews.bg

8 отбора ще се включат в турнира "Децата и футбола", който ще се проведе през уикенда на две от помощните игрища на стадион "Черноморец" в кв."Акациите".

Организатори са БФС, Областния съвет на БФС в Бургас, ФК "Черноморец 1919" с подкрепата на община Бургас.

Турнирът е за родени през 2007 година. Ще участват отборите на "Звездичка", "Бургас спорт", Айтос, Руен, Камено, Карнобат, Звезденбург и домакините от "Черноморец 1919".
Началото в събота е от 9:00 часа, като мачовете са от груповата фаза.

В неделя от 10:00 часа едновременно на двете игрища ще започнат срещата за трето-четвърто място и големият финал, който ще определи носителят на купата.
В 11:00 часа ще започне церемонията по награждаване.

Всички отбори ще получат екипи на нациналния отбор, както и по 5 футболни топки. Атрактивните награди са осигурени от БФС.

Свързани статии
Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Възобновиха училищните футболни турнири в Бургас Нефтохимик отпразнува 60 години от създаването си ФК "Нефтохимик" разшири щата на треньорите Херо напусна Арда след по-малко от ден, прибира се спешно в Бургас Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври Херо поема Арда, взима Чиликов в екипа Петър Патев: Щастлив съм от трансфера си в Таджикистан, другата седмица излизам на 1/8 финал в азиатската ШЛ Нефтохимик запазва треньора си и се готви за двубоя с Лудогорец "Черноморец 1919" си върна лидерството в Трета футболна лига
Тагове
футбол
Коментари

Още от последните новини