Нефтохимик запазва треньора си и се готви за двубоя с Лудогорец

Нефтохимик запазва треньора си и се готви за двубоя с Лудогорец - E-Burgas.com

Людмил Киров ще продължи да води Нефтохимик и в предстоящата среща от 33-я кръг на Втора лига срещу Лудогорец II, която се явява и предпоследна преди приключване на сезона и последна домакинска. Президента на клуба Анелия Златкова, цялото спортно-техническо ръководство, футболистите и огромната подкрепа от привържениците успя да разубеди Киров да остане на поста и да завърши този подем, който постигна в отбора.

Спортно-техническото ръководство също се запазва, като единствената промяна е освобождаването от длъжност на Манол Иванов като Изпълнителен директор и на негово място бива назначен Росен Емилов, който има опит на същата длъжност.

За предстоящата среща утре срещу втория отбор на шампиона на България Лудогорец излизаме мобилизирани и готови за победа. За съжаление няма да можем да разчитаме на капитана Николай Костов, който беше контузен в предишната среща, както и на Даниел Георгиев. Очакваме подкрепата на нашите привърженици и цялата бургаска общественост, сподели пред нас спортния директор Николай Маринов.

Срещата между Нефтохимик и Лудогорец II е утре /неделя/ от 18:00 часа на стадион „Ефбет Арена“ (Лазур) гр.Бургас.

Билети ще се продават на касите на стадиона час и половина преди началото на срещата, а те ще бъдат на цена от 5 лв.
За пенсионери: 2.50лв
За деца, но с придружител: БЕЗПЛАТНО
За ВИП сектора /ложа/: 10лв

Свързани статии
Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Възобновиха училищните футболни турнири в Бургас Нефтохимик отпразнува 60 години от създаването си Нефтохимик 2010 се изправя срещу Добруджа без трима със здравословни проблеми ФК "Нефтохимик" разшири щата на треньорите "Нефтохимик 2010" записа второ поражение за сезона Нефтохимик 2010 започна с победа новия сезон Нефтохимик с девета загуба в дванайсет мача след разгром от Етър Херо напусна Арда след по-малко от ден, прибира се спешно в Бургас Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври
Тагове
нефтохимик футбол
Коментари