Организират обучение за бургаските домоуправители, ето защо

Организират обучение за бургаските домоуправители, ето защо  - E-Burgas.com

На 2-ри и 3-ти юни в Експоцентър „Флора“ в Бургас ще бъдат обсъдени най-новите тенденции в областта на устойчивата енергия по време на конференцията „Устойчиво финансиране на проекти за енергийна ефективност и ВЕИ“.

Програмата на събитието е изключително разнообразна и включва отворени презентации, обучения, демонстрации и продуктово изложение от най-утвърдените производители на материали и технологии за енергийна ефективност.

Фокусът е насочен към възможностите за финансиране на проекти чрез бъдещия Национален фонд за декарбонизация и по Националния план за възстановяване и устойчивост, които ще бъдат представени от експертите, работещи по структурирането на фонда и програмите за финансиране.

В рамките на събитието на 3 юни от 17:00 – 18:30 в зала 2 на Експо център Флора ще се проведе семинар за домоуправители и собственици на жилища на тема ОБНОВЯВАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩИ СГРАДИ: КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ?

За участие в семинара е необходима предварителна регистрация - http://www.nationalnzebconference.com/register.html

Свързани статии
Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Публикуваха за обсъждане проекта на насоки за саниране на жилищата Строители: С тези цени за саниране качеството ще е ниско От средата на ноември може да кандидатствате за саниране Кандидатстването за енергийно обновяване на жилищата се очаква да стартира от средата на ноември 93% от жилищните сгради у нас се нуждаят от саниране През ноември стартира новата програма за саниране Програмата за саниране отваря най-рано на есен Големи и малки жилищни сгради ще имат равен достъп до средствата за саниране Започва ново безплатно саниране на жилищни сгради
Тагове
домоуправител саниране енергийна ефективност
Коментари

Още от последните новини