Организират кампания за събиране на стари гуми в Айтос

Организират кампания за събиране на стари гуми в Айтос - E-Burgas.com

Община Айтос организира кампания за разделно събиране на излезли от употреба гуми на 6 ноември 2020 г., 9.30 до 12.00 часа. Гражданите могат безвъзмездно да предават излезлите от употреба гуми на адрес: гр. Айтос, ул.„Карагеоргиевско шосе” №1,  „Айтос Автотранспорт ” ЕООД (на  паркинга от западната страна на  Пункта за годишни технически преглед)

За предотвратяване и ограничаване замърсяването на въздуха, водите и почвите, както и ограничаване риска за човешкото здраве и околната среда е забранено изоставянето, нерегламентираното изхвърляне или друга форма на неконтролирано обезвреждане на излезли от употреба гуми, както и изгарянето им, с изключение на случаите, в които лицата притежават съответното разрешение по чл. 35 от Закона за управление на отпадъците.

Кампанията се отнася само за физически лица. По закона за отпадъците, фирмите са задължени да имат сключен договор с лицензиран оператор.

Лице за контакт:  К. Иванова  - Ст. експерт , Дирекция "ТСУРР",  телефон : 0896463280.

Свързани статии
Д-р Мурад от Айтос: Когато дойдох заварих болницата в безпорядък и мизерия! Сега имаме 160 хил.лв. приходи на месец Дейни айтозлии пробудиха Люляково да са по-активни в местното развитие Метин Латифов, кмет на Карагеоргиево: Търся мнението на хората всеки ден Един работен ден на д-р Феим Мурад - желязна организация и условия, при която пациентът получава максимума Айтозлия загина в катастрофа на "Тракия" край Карнобат Трима са пострадалите от катастрофата край Айтос (Снимки) Извадиха над километър бракониерски мрежи от Мандра, рибата отива в зоопарка в Айтос (Снимки) Искат постоянен адрес за шофьора на камиона-убиец в Айтос Продължава да е тежко състоянието на пострадалите в мелето в Айтос Стореж на нови детски градини и ремонт на училища предстоят в Айтос (Снимки)
Тагове
айтос стари гуми
Коментари

Още от последните новини