Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя

Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя - E-Burgas.com

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!" от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с настояване за оставка на кабинета, без да се водят каквито и да било преговори.

Маршрутът не се съобщава. Причината е, че според организаторите има информация, че младежката организация на ГЕРБ ще ги възпрепятства, съобщава OFFnews.bg.

"Отново да покажем, че ние сме тук, ако сме невидими за г-н Борисов от 1 март, пак да го подсетим, че сме тук, не сме се отказали", заяви една от протестиращите, която не вярва, че ще намери премиера в Банкя.

"Това е едно послание към него. Не знам някой от протестиращите да го е намерил. Оставка искаме за това правителство. Имаме заплахи от младежкия ГЕРБ, които щели да слагат пирони и стъкла, да ни пукат гумите на колите, за да не притесняваме техния премиер. Затова единствено с полицията сме съгласували нашия маршрут, но явно те го знаят", добавя протестиращата, предаде БНР.

Тя допълни, че имена не са известни, но заплашващите са се представили, че са от младежката организация на ГЕРБ.

Свързани статии
Бойко Борисов: Възнамеряваме големите ученици да се върнат в клас след 31 януари Борисов: Готови сме за избори на 28 март Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Премиерът: Готови сме за първите доставки на ваксини Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Борисов: Доказаната мярка срещу ковид е една - по-малко контакти Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт Ресторантьори налазиха Борисов заради мерките Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София
Тагове
протест автошествие борисов
Коментари

Още от последните новини