Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя

Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя - E-Burgas.com

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!" от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с настояване за оставка на кабинета, без да се водят каквито и да било преговори.

Маршрутът не се съобщава. Причината е, че според организаторите има информация, че младежката организация на ГЕРБ ще ги възпрепятства, съобщава OFFnews.bg.

"Отново да покажем, че ние сме тук, ако сме невидими за г-н Борисов от 1 март, пак да го подсетим, че сме тук, не сме се отказали", заяви една от протестиращите, която не вярва, че ще намери премиера в Банкя.

"Това е едно послание към него. Не знам някой от протестиращите да го е намерил. Оставка искаме за това правителство. Имаме заплахи от младежкия ГЕРБ, които щели да слагат пирони и стъкла, да ни пукат гумите на колите, за да не притесняваме техния премиер. Затова единствено с полицията сме съгласували нашия маршрут, но явно те го знаят", добавя протестиращата, предаде БНР.

Тя допълни, че имена не са известни, но заплашващите са се представили, че са от младежката организация на ГЕРБ.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
протест автошествие борисов
Коментари

Още от последните новини

Светът
Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя - E-Burgas.com

Африка