Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя

Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя - E-Burgas.com

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!" от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с настояване за оставка на кабинета, без да се водят каквито и да било преговори.

Маршрутът не се съобщава. Причината е, че според организаторите има информация, че младежката организация на ГЕРБ ще ги възпрепятства, съобщава OFFnews.bg.

"Отново да покажем, че ние сме тук, ако сме невидими за г-н Борисов от 1 март, пак да го подсетим, че сме тук, не сме се отказали", заяви една от протестиращите, която не вярва, че ще намери премиера в Банкя.

"Това е едно послание към него. Не знам някой от протестиращите да го е намерил. Оставка искаме за това правителство. Имаме заплахи от младежкия ГЕРБ, които щели да слагат пирони и стъкла, да ни пукат гумите на колите, за да не притесняваме техния премиер. Затова единствено с полицията сме съгласували нашия маршрут, но явно те го знаят", добавя протестиращата, предаде БНР.

Тя допълни, че имена не са известни, но заплашващите са се представили, че са от младежката организация на ГЕРБ.

Свързани статии
Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) Елена Йончева: Американски експерти обявиха, че записът на Борисов е автентичен Около 50 автомобила се включиха в автошествието в Бургас МВР предвиди алтернативно трасе заради автошествието днес Протестно автошествие ще блокира части от Бургас утре Кой е спряганият за нов министър на икономиката Борисов обсъди министерските оставки с Каракачанов и Симеонов Протестиращи блокираха Народното събрание 29 милиарда евро за България от ЕС за следващите седем години Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството
Тагове
протест автошествие борисов
Коментари

Още от последните новини