Опаковаха "подпорната стена" на Алепу, съдбата ѝ остава неясна (снимки)

Опаковаха

Дейностите по строежа продължават, въпреки заканите на Бойко Борисов в неделя

Строежът на Алепу, за който инвеститорът и контролните органи твърдят, че е подпорна стена, е изцяло покрит и опакован Това показа проверка с дрон на e-Burgas.com. Съоръжението в момента прилича на арт инсталация от Кристо, но не е ясно с каква цел е направено това.

В момента съдбата на строежът е напълно неясна. В неделя премиерът Бойко Борисов заяви категорично, че там хотел няма да се строи и че съоръжението ще бъде превърнато в къщичка за птици. По думите му дори се очакват санкции за инвеститора, ако проверката на прокуратурата установи нарушения.

В същото време обаче строежът към момента се води напълно законен и мина всички проверки на РДНСК и отговорните институции.

Наскоро в публичното пространство бяха показани и визуализации, които показват голям терасовиден хотелски комплекс. Според този план текущият строеж ще остане изцяло под земята, а хотелската част ще бъде над него. 

Анкета
Галерия
Свързани статии
Съдът отложи делото за строежа на Алепу Съдът в Бургас решава за строителството на Алепу Прокуратурарта откри нарушения край Алепу, Догансарай, Созопол. Св. Влас и Аркутино Прокуратурата пак отива на Алепу Нови три плажа по Южното Черноморие вече са с концесионер Ревизоро: За първи път от 20 години най-малко се строи по Черноморието МОСВ започна спешна проверка в Национален парк "Рила" Близо 150 000 души пътували до морето през уикенда Руските туроператори отменят почивките за юли Водата по плажовете в Бургаско е с отлично качество
Тагове
Алепу дрон строителство плажове
Коментари

Още от последните новини