Обвиниха четирима за търговия с кръв от длъжници

Обвиниха четирима за търговия с кръв от длъжници - E-Burgas.com

Четирима души са обвинени за участие в престъпна група за търговия с кръв от малоимотни хора и длъжници. Групата е действала на територията на град Русе, съобщиха от специализираната прокуратура, цитирани от БНР.

Oбвиняемите са набирали донори „на повикване“, които при нужда са били длъжни да се явят незабавно за „даряване“ на кръв. 

Клиентите са били причаквани пред болници или местния център за кръвопреливане, а самата сделка е ставала извън медицинските заведения и без знанието на работещите в тях.

За трима от участниците в групата прокуратурата ще иска постоянен арест, а четвъртият ще бъде освободен срещу парична гаранция.

Свързани статии
Мнимият ''полицай'' загази още, разкриха нови жертви на измамите му Общините в Бургаско алармират: Ало измамите отново са на дневен ред! Внимавайте! Асоциацията на пиарите: Казусът Help Karma убива вярата на хората в даренията Телефонните измами в Бургас и Поморие отново се отприщиха, ето как да се предпазите Бургаската полиция по петите на нов ало измамник Муле от ало измами се обърка и занесе парите в полицията в Поморие Ало измамниците отново подлудиха Бургаско, ето какви са най-честите сецанрии Топ удар на бургаските криминалисти! Хванаха „муле“ на ало измамници от Велико Търново (Снимки) Държавата започва да събира пари от фалшиви болнични, над 9000 длъжници връщат 6,5 млн.лв. Над 2 млрд.лв. са отпуснатите кредити до момента, експерт съветва да се пазим
Тагове
длъжници лихвари търговия с кръв измами
Коментари

Още от последните новини