Обвинения в кражба в парламента

Обвинения в кражба в парламента - E-Burgas.com

Депутат от ГЕРБ обвини депутати от левицата в кражба предаде "Нова". Обект на посегателството станала папката на депутата от ГЕРБ Спас Гърневски, където било подготвеното му изказване за дебата за оставката на Цвета Караянчева.

Светлина върху случилото се хвърли Младен Шишков. Той разказа как соцдепутатът Драгомир Стойнев взел папката, после я дал на колегата си Георги Гьоков, който тръгнал да излиза от пленарната зала. Маноил Манев от ГЕРБ пък опитал да попречи на този акт.

"Гьоков тръгна да излиза с тази папка от залата, но беше посрещнат от колегата Манев и беше помолен тази папка да бъде върната. Вместо да бъде върната, Гьоков по най-безогледен начин започна да се възпротивява. 6 човека от групата на БСП се нахвърлиха физически върху Манев. Аз съм свидетел на събитието, има и записи. Това е дъното на поведението на колегите от БСП. Колегите от БСП имат навика да крадат и физически, но и интелектуална собственост", разказа подробно ситуацията Шишков.

"Явно от ляво някой партизански навици не са забравени. В тази зала се краде!", възкликна той.

"Комунистът си е комунист, може да е една папка, но да открадне. Цялата държава окрадоха, минаха вече на кацеларски материали", включи се и самият Спас Гърневски.

Коментари

Още от последните новини