Община Созопол търси най-красивата Коледна украса

Община Созопол търси най-красивата Коледна украса  - E-Burgas.com

За поредна година стартира конкурс „Коледен Созопол“. Черноморската община ще търси най-добрите идеи за празнична украса и ще запали искрата на доброто настроение.

"Дайте свобода на въображението си, включете и своите деца, създайте феерия от цветни фигурки и светлини. Нека Коледния дух обхване града, офисите, домовете и сърцата ни", призовават от Общината.

От там канят жителите на града да се включат в конкурса за най-оригинална външна празнична украса. Всички желаещи физически лица, фирми и институции могат да се включат в конкурса като номинират украсено от тях място.

За регистрация в състезанието участниците трябва да представят снимки, точен адрес на сградата и контакти за обратна връзка. Конкурсните работи се подават на е-mail: [email protected]

На базата на събрания снимков материал, специално назначена от кмета на Община Созопол комисия ще извърши оглед на място и ще оцени всички обекти. Основни критерии ще бъдат цялостната концепция на украсата, нейната мащабност и оригиналност.

Своята оценка за участниците в конкурса „Коледен Созопол“ може да се даде на фейсбук страницата на Община Созопол.

Конкурсът, който ще се проведе в периода 01.12.2020 г. - 18.12.2020 г., има състезателен характер. Участници могат да бъдат всички граждани, фирми и институции. Няма ограничения за брой обекти, с които един участник може да кандидатства. Участниците ще получат награди, разпределени в две категории, както следва: „УКРАСА НА ДОМ” И „УКРАСА НА ИНСТИТУЦИЯ”.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 22 декември 2020 год. на официалната интернет страницата на Община Созопол. Наградите участниците ще получат на 23 декември 2020 г. в сградата на общината при спазване на строги противоепидемични мерки. Като организатор на конкурса, Община Созопол запазва правото да използва безвъзмездно най-добрите снимки в свои рекламни и информационни материали, се посочва още в призива.

Коментари

Още от последните новини