Община Созопол отново търси най-добрата коледна украса

Община Созопол отново търси най-добрата коледна украса - E-Burgas.com

За поредна година започна конкурсът „Коледен Созопол“, в който община Созопол търси най-добрите идеи за празнична украса.

''Дайте свобода на въображението си, включете и своите деца, създайте феерия от цветни фигурки и светлини. Нека Коледния дух обхване града, офисите, домовете и сърцата ни'', призовават от администрацията.

Общината кани жителите на града да се включат в конкурса „ Коледен Созопол” за оригинална външна празнична украса.

Всички желаещи физически лица, фирми и институции могат да се включат в конкурса като номинират украсено от тях място. За регистрация в състезанието участниците трябва да представят снимки, точен адрес на сградата и контакти за обратна връзка. Конкурсните работи се подават на е-mail: [email protected]

На базата на събрания снимков материал, специално назначена от кмета на Община Созопол комисия ще извърши оглед на място и ще оцени всички обекти. Основни критерии ще бъдат цялостната концепция на украсата, нейната мащабност и оригиналност.

Можете да давате своята оценка за участниците в конкурса „Коледен Созопол“ на фейсбук страницата на Община Созопол.

Конкурсът има състезателен характер и ще продължи до 18 декември. Участници могат да бъдат всички граждани, фирми и институции. Няма ограничения за брой обекти, с които един участник може да кандидатства.

Наградите ще бъдат разпределени в две категории, както следва: „УКРАСА НА ДОМ” И „УКРАСА НА ИНСТИТУЦИЯ”. Резултатите ще бъдат обявени на 22 декември 2020 год. на официалната интернет страницата на Община Созопол.

Наградите участниците ще получат на 23 декември 2020 г. в сградата на общината при спазване на строги противоепидемични мерки.

Свързани статии
Кметът на Созопол кани местната общност на публично обсъждане на бюджета Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите Кметът Тихомир Янакиев опроверга концесионера: Няма щети по плажовете в Созопол Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Огромно количество вода между Черноморец и Созопол, затварят пътя Първокласниците в Созопол започват новата година с подарък В Созопол няма да хвърлят кръста в морето заради пандемията 305 семейства от Созопол ще бъдат подпомогнати с хранителни пакети В Созопол се похвалиха с успешен финал на археологическия сезон (Снимки) Отменят новогодишния празничен концерт в Созопол
Тагове
созопол елха коледна украса
Коментари

Още от последните новини