Коледната елха грейна и в Каблешково (Снимки)

Коледната елха грейна и в Каблешково (Снимки) - E-Burgas.com

С няколкоминутна заря снощи бяха запалени коледните светлини и в Каблешково. Голямо коледно дърво вече краси площада пред читалището. Децата от ДГ „Радост”, ОУ „Паисий Хилендарски” и от школите към НЧ „Атанас Манчев 1920” поднесоха празничен поздрав към своите съграждани с песни, стихчета и танци. Кметът на община Поморие Иван Алексиев и кметът на град Каблешково Ивайло Иванов също поздравиха всички жители и гости, пожелавайки им здраве и благоденствие през новата година.

Паралелно с тържеството се проведе и благотворителен базар „Заедно за Христина“ в помощ на млада жена с онкологично заболяване. Обединени от добрата кауза, приятели и близки на момичето бяха изработили красиви неща, за да съберат средства за лечението ѝ.

В края на концерта Павлина Дърлянова, която бе водеща и е основен организатор на културните прояви в града, покани всички на право българско хоро. Програмата в Каблешково продължава, информация за събитията може да намерите ТУК.

Галерия
Свързани статии
Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Започна ремонтът на големия парк в Каблешково (Снимки) Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) В Поморие гласуваха бюджет от 33 млн.лв., ето какво очаква местните 14-метрова елха и хиляди лампички грейнаха в Поморие (Видео) Община Созопол отново търси най-добрата коледна украса Призив към бургазлии: Купете си жива елха за Коледа, засадете я пред блока след празниците И в Созопол редуцират празниците заради обастновката, палят елхата онлайн Паркът в Каблешково ще посреща посетители с нов облик
Тагове
каблешково елха
Коментари

Още от последните новини