Община Несебър предупреди: Нулева толерантност към вандалите!

Община Несебър предупреди: Нулева толерантност към вандалите!  - E-Burgas.com

Неразбрани артисти отново "изрисуваха" подпорните стени в Южния парк на морския град

След като по сигнал на граждани бяха почистени подпорни стени от графити в Южния парк на Несебър, тези дни отново бе подаден сигнал в Общинска администрация за надраскани участъци на крайбрежната и  терасовидните алеи на същия обект.

Община Несебър се обръща с апел към гражданите видят ли подобна или друга проява на вандализъм и отношение на нихилизъм, да сигнализират незабавно, за да се реагира бързо и адекватно срещу нарушителите и да се предотвратят бъдещи опити за увреждане на имущество на обществени места.

Нулева толерантност към всички, които не спазват обществения ред и не оценяват дългогодишните усилия на местната власт за изграждане на привлекателна визия на града и за създаване приветливи, естетически издържани местата за отдих и почивка на жителите и гостите в красивия Несебър.

Всеки, който стане свидетел на вандалска проява или такава, свързана с нанасяне на щети и вреди на общински обект или общинско имущество, може да сигнализира на телефон: 0893505110 или на имейл: [email protected].

Коментари

Още от последните новини