Община Бургас отново дава награди за най-красивата коледна украса

Община Бургас отново дава награди за най-красивата коледна украса  - E-Burgas.com

Любимото коледно предизвикателство към бургазлии - "Да украсим Бургас", стартира от днес. Проявата се реализира от Община Бургас за 13-та поредна година и има за цел да създаде приказно усещане, емоции и много настроение сред малки и големи в дните преди коледните и новогодишни празници.

Общинска администрация вече украсява площадите и улиците на града с 15 000 метра коледни светлини, но очаква от бургазлии да проявят своето въображение и вкус, и също да допринесат за още по-мащабната и празнична атмосфера в общината.

Желаещите да се включат в инициативата трябва да изпратят снимка или кратко видео, с което да демонстрират как са помогнали за цялостното празнично настроение чрез направата на атрактивна коледна украса, поставена на външни фасади на жилища, офиси, магазини и обществени сгради, намиращи се в Бургас.

Направените кадри на украсеното място можете да изпратите на е-мейл: [email protected]

Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 20-ти декември.

Ваучери за посещение на остров "Света Анастасия" и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата година са част от наградите, които очакват финалистите.

За класираните на призови места ще има още ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци" и новия луксозен календар на Община Бургас за 2020-та година. Най-малките ентусиасти ще получат безплатен билет за посещение на изложбата "ЗА-РИБЯВАЩО", предоставен от Културен център "Морско казино".

Коментари

Още от последните новини