Обща кауза: Бургас и Варна обединени в рекламата на Черноморието

Обща кауза: Бургас и Варна обединени в рекламата на Черноморието - E-Burgas.com

Понякога между тях има благородна и полезна конкуренция, но Бургас и Варна винаги са готови да работят заедно за общия интерес. Сега моментът е такъв, разкриват от община Бургас.

"Туризмът е важен и за двата града. Водени от желанието да рекламират не само себе си, а страната и родното Черноморие, Бургас и Варна заснеха общо рекламно видео. Ще го откриете заредено под този текст. Бургас и Варна ви очакват за едно незабравимо лято!", публикуваха от бургаската администрация.

 

Свързани статии
Имало силен сезон по Южното Черноморие, но само 40 дни Пуст "Слънчев бряг" през септември въпреки ниските цени Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Туристическият сезон почти двойно по-успешен от предишния Карантинният хотел в Несебър се оказа фантом Мизерни условия, лоша хигиена и скъпи чадъри сред основните оплаквания на туристите по Черноморието Много успешен летен сезон по Южното Черноморие, семейният туризъм тържествува Засилени проверки в ресторанти и хотели по Черноморието Министерството на туризма и общините започват обща кампания за привличане на туристи Първите руски туристи идват в Бургас с два полета днес
Тагове
туризъм реклама Черноморие
Коментари

Още от последните новини