Обща кауза: Бургас и Варна обединени в рекламата на Черноморието

Обща кауза: Бургас и Варна обединени в рекламата на Черноморието - E-Burgas.com

Понякога между тях има благородна и полезна конкуренция, но Бургас и Варна винаги са готови да работят заедно за общия интерес. Сега моментът е такъв, разкриват от община Бургас.

"Туризмът е важен и за двата града. Водени от желанието да рекламират не само себе си, а страната и родното Черноморие, Бургас и Варна заснеха общо рекламно видео. Ще го откриете заредено под този текст. Бургас и Варна ви очакват за едно незабравимо лято!", публикуваха от бургаската администрация.

 

Свързани статии
Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Разкъсана облачност по Черноморието, водата е 26 градуса Ръстът с 50% в туризма не донесъл печалби Гърция чупи рекорди с по милион туристи на седмица Цялото Черноморие е в червената ковид зона по заболеваемост Експерт: Почивката на нашето море е скъпа и ще става още по-скъпа Събират в книга най-красивите кътчета по Черноморието
Тагове
туризъм реклама Черноморие
Коментари