Новото вице: Хотелите по морето спазват мерките

Новото вице: Хотелите по морето спазват мерките - E-Burgas.com

Повече от удовлетворена съм от санитарните мерки, които са въведени в хотелите по българското Черноморие, каза вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова след поредното посещение на обекти по морето.

Тя е на работна обиколка по Южното Черноморие, където провежда срещи с представителите на туристическия бизнес. Обектите, които посетих, разполагат с необходимите санитарни материали - дезинфектанти, маски, ръкавици за ресторантите, където се предлага олинклузив обслужване, констатира вицепремиерът.

Още при посрещането на входа служители на хотелите измерват температурата на туристите. Вицепремиерът каза, че е важно да се гарантират здравето и сигурността на всички посетители и че към момента няма нито един случай на болен от COVID-19 по Българското Черноморие.

Министър Николова огледа и ресторантите, като лично се убеди, че на всички гости преди да влязат им се предлагат предпазни средства. Храната е зад паравани и туристите нямат пряк достъп до нея.

Свързани статии
Румънци и поляци спасили сезона в курортите ни Имало силен сезон по Южното Черноморие, но само 40 дни Пуст "Слънчев бряг" през септември въпреки ниските цени Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Туристическият сезон почти двойно по-успешен от предишния Над 2,5 млн. туристи почивали в България от началото на май Мизерни условия, лоша хигиена и скъпи чадъри сред основните оплаквания на туристите по Черноморието Много успешен летен сезон по Южното Черноморие, семейният туризъм тържествува Почти на 100% са запълнени местата за настаняване в Слънчев бряг Обща кауза: Бургас и Варна обединени в рекламата на Черноморието
Тагове
сезон марияна николова туризъм
Коментари

Още от последните новини