Новото ЦСКА ще кандидадства за "А" регионална група в понеделник

Новото ЦСКА ще кандидадства за

Новосъздаденото дружество ФК ЦСКА 1948 ще подаде молба в Българския футболен съюз за участие в "А" регионална група - София, в понеделик, пише "Тема Спорт". От Сдружението ще отправят запитване за участие в Трета лига, но по-вероятно е да започнат от четвъртото ниво в родния футбол.

До понеделник трябва да стане ясно и къде ще се провеждат тренировките и официалните мачове на новосформирания отбор. Очаква се дружеството да се договори с министъра на транспорта Ивайло Московски за стадион "Летище", за който ще се плаща наем. 

По думите на Ангел Рангелов стана ясно, че ФК ЦСКА 1948 разполага с началната сума от 240 000 лв., осигурена от "4-5 фирми". Очакват се още спонсори като се говори за съдействие от страна на онлайн букмейкър и фирма на Александър Чакмаков

Съставът на новия отбор все още не е напълно ясен. До момента съгласие за участие в А регионална група са дали двамата юноши на ЦСКА - нападателят Герасим Заков и бекът Кирил Брестовички.

Треньорът на новия отбор Адалберт Зафиров ще започне лятна подготовка с част от момчетата, които тренираха в Самоков, най-късно в сряда, 27 юли. Планиран е и 10-дневен лагер в Дряново.

Коментари

Още от последните новини