Нови ограничения по бургаските улици заради ново ВиК

Нови ограничения по бургаските улици заради ново ВиК - E-Burgas.com
Архив

Заради ремонта по ул. "Транспортна" и подмяната на ВиК мрежата в участъка по ул. "Димитър Аврамов" се въвежда временна организация на движението в периода от понеделник до сряда.

Улица "Акве Калиде" ще бъде затворена при кръстовището с ул. "Димитър Аврамов" за движението на превозни средства в посока от и към Терминал "Изгрев". Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Започва ремонт на централна бургаска улица Вдигат заплатите във ВиК холдинга Затварят централна бургаска улица заради ремонт Бургаски ВиК проект получи подкрепа от държавата Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес Етнографският музей затваря врати заради ремонт Премахват опасни дървета в центъра на Бургас, за да правят тротоари Не ама да! Цената на водата скача в седем области догодина Общината започва голям ремонт в "Изгрев", променят маршрута на Б11 Отпускат 4,8 млн лева за ремонт на общински пътища в Бургас, доизграждат и улица към „Арена Бургас“
Тагове
ремонт ВиК улици
Коментари

Още от последните новини