Нови ограничения по бургаските улици заради ново ВиК

Нови ограничения по бургаските улици заради ново ВиК - E-Burgas.com
Архив

Заради ремонта по ул. "Транспортна" и подмяната на ВиК мрежата в участъка по ул. "Димитър Аврамов" се въвежда временна организация на движението в периода от понеделник до сряда.

Улица "Акве Калиде" ще бъде затворена при кръстовището с ул. "Димитър Аврамов" за движението на превозни средства в посока от и към Терминал "Изгрев". Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Ето как върви ремонтът на НХК (Снимки) Граждани искат среща с областния заради водната криза Звеното за малки ремонти в Бургас попарви разрушена мозайка в центъра Нови ограничения на "Тракия" към Бургас Поощряват бургазлиите събиращи отпадъците разделно Избягвайте да шофирате около кръстовището на ул. "Българка" във Ветрен утре Ремонти на "Тракия" отново затрудняват пътя към морето От утре отварят част от "Демокрация" в участъка зад Механото Задръстване тормози бургаските шофьори след дъжда Цялостен ремонт очаква една от най-натоварените бургаски улици
Тагове
ремонт ВиК улици
Коментари

Още от последните новини