Нови барбекюта ще изкарват бургазлии сред природата (Снимки)

Нови барбекюта ще изкарват бургазлии сред природата (Снимки) - E-Burgas.com

Община Бургас разширява пикник зоните и кътовете за отдих сред природата, които се радват на голям интерес от страна на бургазлии и гостите на града.

Нови зони за прекарване на свободното време на открито се оформят на няколко места.

В парк "Росенец" ще бъдат поставени нови три барбекюта и маси към тях. Такива кътове ще бъдат оформени в кв. "Крайморие".

Две барбекюта и пикник маси ще има и в кв. "Черно море".

Барбекю зоната в местността Аязмото в околностите на комплекс "Меден рудник" също беше обновена, но за съжаление за пореден път стана обект на вандалски прояви. Община Бургас ще възстанови пораженията, но при нови случаи на вандализъм зоната няма да бъде поддържана. 

Галерия
Свързани статии
Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки) Христо Иванов: "Росенец" е наша дългосрочна стратегия Министерството на транспорта ще проверява концесионера на пристанищен терминал "Росенец" Христо Иванов: Вчера стана ясно, че Пеевски управлява МВР Доган се показа пред симпатизантите, ДПС нападна кмета на Бургас, управляващи и президент (Видео) Ето какви бяха част от емоциите днес на Росенец (Видео) Напрежението расте! Само 100 метра делят симпатизантите на ДПС от протестиращите (видео) Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец Барикада от протестиращи отпрати автобус на ДПС от Росенец Премахнаха бариерата на Росенец
Тагове
пикник барбекю росенец меден рудник
Коментари

Още от последните новини