Ники и Деси от сватбена агенция Eventful days: Думите, радостта и благодарността на младоженците са безценна награда за нас

Ники и Деси от сватбена агенция Eventful days: Думите, радостта и благодарността на младоженците са безценна награда за нас - E-Burgas.com

На Grand Wedding Expo двете дами ще представят авторска сватбена декорация в тенденциите за 2019 г.

Бляскави моменти и детайли от съвършеното сватбено тържество, пресъздадени от професионалистите в бранша, очакват гостите на Grand Wedding Expo. Сцена на тематичното изложение ще бъде една автентична сватбена локация - Гранд Хотел и СПА Приморец. Там, на 26 и 27 януари ще се съберат сватбени агенции, фотографи, флорист, ювелирен специалист, сладкарска верига, шеф-готвачи, дизайнер на детско официално облекло, представител на световен бранд булчински тоалети, озвучители и DJ-и и други свързани специалисти. Те не само ще покажат различни сватбени детайли в собствен прочит, но и ще бъдат на разположение за консултация. Партньор на експото е DJ, sound and light service.

Официално старт на Grand Wedding Expo ще бъде даден от 10:30 часа на 26 януари (събота).

Част от изложението е и Агенция за специални събития Eventful days. Тя ще бъде представена от своите основателки и главни действащи лица - Николина Попова и Десислава Янева. Ето какво разказват те за своята работа.

Благодаря за отделените време и внимание. Моля, бихте ли представили себе си и Eventful Days?

Сватбена агенция Eventful Days е на пазара от 2015 г. Ние - Николина Попова и Десислава Янева - я създадохме като продължение на многогодишния си опит като мениджъри на ресторанти, където се провеждаха множество събития. Решението дойде след дълго обмисляне и е в резултат на желанието ни да се отдадем изцяло на това, което ни прави щастливи и удовлетворени. Проектът ни носи името Агенция за специални събития Eventful Days.

Избрахме логото да включва и нашите имена - Eventful Days с Ники и Деси - тъй като пряко участваме във всички събития, които организираме. Затова представяме бранда заедно с лицата и имената си.

Основният ни спектър услуги включва организация, координация и декор на събития. Най-често работим по сватбени мероприятия,  но за нас винаги е изключително предизвикателство и удоволствие да сме част и от корпоративни, фирмени и лични ивенти като юбилеи, откриване на търговски обекти, тематични партита /едно от любимите ни събития/ и други по-малки, но също толкова значими тържества.

Кога е най-силният сватбен сезон в Бургас?

Разбира се, ако говорим за сватбения сезон по Черноморието, то това са месеците от май до октомври. В Бургас, сватби се правят целогодишно, като по-силен е посоченият летен период. Топлата и слънчева част от годината, дава възможността за провеждане на красиви изнесени церемонии. А и човек по презумпция е по-добре разположен за подобен тип събития в летните месеци.

Какво Ви мотивира да се включите в Grand Wedding Expo?

Възможността да се срещнем с бъдещи младоженци и да ги запознаем с нашите услуги в една много елегантна и красива обстановка, каквато предлага Гранд Хотел и СПА Приморец

Какво ще покаже Вашата сватбена агенция на гостите на Grand Wedding Expo?

Искаме да запознаем бъдещите младоженци с нашата агенция и услугите, които предлагаме. Имаме идея да пресъздадем сватбена декорация, издържана в новите тенденции за 2019 година и в същото време съчетана със стила и визията на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Става ли използването на услугите на сватбените агенции норма?

Наближава моментът, в който според нас няма да има сватба без участие на сватбена агенция - било то само за лека украса или за цялостна организация. И това е най-доброто, което може да се случи. Това означава по-добра работа на всички участници в това прекрасно събитие – като се започне от ресторанта, в който всъщност минава 2/3 от сватбения ден , ди джей, фотографи и т.н. и т.н. – всички тези хора работят за младоженците в този ден /и доста преди датата/ и когато всичко се координира от един човек - сватбения агент, нещата придобиват съвсем друг вид – организираност при предварителни срещи, координация до най-малкия детайл и екипна работа. Всичко изброено носи спокойствие и условия важните хора – младоженците и техните близки - да се насладят максимално на своя ден!

Утежнява ли допълнително бюджета използването на услугите на сватбена агенция?

Когато доброто настроение и спокойствието е равно на някаква сума, която между другото е малка част от общия сватбен бюджет – да! Но всички знаят, че сватбените агенции могат да дадат много повече информация за всички услуги, съпътстващи една сватба бързо, точно и ясно, което понякога отнема на младоженците дни в обикаляне и търсене на информация от разнообразни източници. Важен акцент е и правилният, съобразен с предпочитанията на бъдещото семейство избор, както и координацията и доброто планиране, подплатени със съответни опит и познания, предоставени от сватбената агенция. Разбира се, ние адмирираме личния прочит на сватба, в която например булката е пожелала собственоръчно да направи подаръчетата или да изпише имената на гостите на табелките – това е много мило и лично.

Колко време отнема подготовката на една сватба?

Добре е подготовката на тържеството да започне минимум 6 месеца преди датата. Първите и най-важни елементи са изборът на екип – сватбена агенция, ди джей, фотограф, видеооператор, както и фризьор, гримьор – особено, когато имате точно определени критерии и предпочитания за определена търсена визия. За да имате възможност за избор на оптимален за вас добър екип, то трябва да го направите навреме. В помощ на ориентацията на младоженците във времевите измерения на сватбата и периодите за реализация на отделните компоненти, има включително разнообразни онлайн сватбени органайзери с информация.

Най-интригуващи сватбени проекти, по които сте работили?

Всички сватби са интригуващи, защото са с нови лица, с нови желания и идеи. Първия проект, по който работихме бе „10 години семейно щастие“ на едно прекрасно семейство, което освен че ни се довери,  ни показа, какво удоволствие може да ни носи щастието и радостта у хората в сватбения  ден! Няма да забравим това събитие, не само защото ни бе първото като Сватбена агенция, а защото ни даде увереност.

Каква емоционална удовлетвореност Ви носи работата като сватбени консултанти?

Най-вече удоволствието от добре свършена работа, изразено в думите, прегръдките и сълзите от радост и благодарност в очите на младоженците /обикновено при булката/ и на техните близки. Това е безценно!

Каква според Вашето професионално мнение е позицията на Гранд Хотел и СПА Приморец сред сватбените локации на Бургас?

Приморец е чудесна локация за провеждане на сватби във всякакъв аспект – прекрасни възможности за провеждане на изнесена церемония и welcome drinк в хубаво и лошо време, което е един от плюсовете; просторни зали, добра кухня, внушителен интериор и екстериор. Сватбените локации в Бургас не са много, а добрите се броят на пръстите на едната ни ръка. Определено Гранд Хотел и СПА Приморец е една от тях.

Вижте всичко за сватбата на едно място – на Grand Wedding Expo. Очакват ви многобройни изненади, красота, разнообразни авторски идеи и професионални консултации, от специалистите в бранша. Инициатор, организатор и домакин на сватбеното изложение е Гранд Хотел и СПА Приморец. Входът и за участници, и за посетители е свободен.

За повече информация: +359 877 850 001 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини