Нежният вокал на NELITA нагорещава страстите в бляскавото шоу на „Индермоделс Бургас“

Нежният вокал на NELITA нагорещава страстите в бляскавото шоу на „Индермоделс Бургас“ - E-Burgas.com

Последните модни тенденции за жените със стил, класа, индивидуалност и свободолюбив дух ще представят „Индермоделс Бургас" и Love Fashion Studios. Събитието не само дава заявка да се превърне в част от лайв стайла на града, но и упорито настоява да разчупи рамката, вдъхновявайки ни да погледнем с други очи на родната красота, талант и неподправен чар, споделят организаторите от „Индермоделс Бургас" Сред бургаските красавици по време на модния форум се отличават не само професионални модели, но и професионалисти.

Състезателка по спортни танци, спец по бойни изкуства, както и украинка, избрала за втора родина България, са част от момичетата, които ще представят моделите на модния бранд, a топ хаус вокалистка Nelita Live е част от изненадите на бялскавото събитие. Нежният й вокал ще придаде още стил, но и добро настроение по време на събитието, а индивидуалността й ще подчертае моделите на стилиста Симона Костадинова. Дизайнерът е на пазара едва от четири години, но още със създаването си даде заявка, че това е бранд, в който жените бързо ще се влюбят и любовта им ще остане за цял живот. Мрката се радва на над 80 хиляди последователи в социалните мрежи и клиенти от цяла Европа. Неслучайно мисията на Love Fashion Studios е да се обърне внимание на всяка дама, като подчертае нейната индивидуалност. Кулимнация на светското събитие, както вече съобщихме, ще бъдат изпълненията на хаус вокалистът, композитор и текстописец Нели Вакъфова – NELITA Live.

От пет години талантливата бургазлийка пее в най-големите клубове по черноморието и има колаборации с много диджеи, един от които е небезизвестният Таркан. Тя е букер, хореограф, и инструктор в курсовете за модели към агенция "Интермоделс Бургас".

Печелила много конкурси, участвала е в ревюта и други събития и форуми в модните среди. Нели ще е отговорна и за хореографията на предстоящото ревю, което гарантира изпипване на детайла в най-малка подробност. Блясъкът, красотата и уникалната атмосфера са гарантирани, казват организаторите. Това няма да бъде просто поредният ивент, а празник за сетивата, стила и доброто настроение, са категорични още те. Мястото е клуб „Дежавю", датата е 19 декември, стартираме в 22:30 часа!

Коментари

Още от последните новини