Нефтохимик пуска в продажба абонаментните карти за втория полусезон

Нефтохимик пуска в продажба абонаментните карти за втория полусезон - E-Burgas.com

Ръководството на Нефтохимик пуска в продажба абонаментни карти за втория полусезон. Картите ще са на цена 40 лева. До края на първенството Нафтата ще има поне 9 домакински двубоя, като цената на билетите ще бъде 10 лева.

Простата сметка показва, че ако се закупуват билети всеки мач, това ще струва на феновете 90 лева за целия полусезон, а ако се закупи абонаментна карта за 40 лева, всеки неин притежател ще спести 50 лева, или над 50 % намаление от нормалния билет. „За нас като клуб е изключително важно стадион „Лазур“ да се превърне в непревземаема крепост, а за тази цел се нуждаем от подкрепа.

Именно поради това предоставяме опция при закупуване на абонаментна карта, всеки привърженик на Нефтохимик да спести една сериозна сума. Надяваме се бургазлии да подкрепят отбора в този най-важен момент от първенството“, заявиха от ръководството  на „шейховете“.

Всички желаещи ще могат да закупят своята карта от Спортен център „Изгрев“ /зад „Велека“/, ет.2, офис „Нефтохимик“, всеки делничен ден, от 10:00 до 17:00 ч. Телефон за контакт – 0877259872.

Коментари

Още от последните новини