Напук! Ресторантьорите в Сливен подкрепят мерките: Притеснени сме от заболяемостта

Напук! Ресторантьорите в Сливен подкрепят мерките: Притеснени сме от заболяемостта - E-Burgas.com
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Напълно подкрепяме и подпомагаме конкретните мерки от страна на местната власт и областната администрация по отношение на разпространението на COVID-19, каза за Dnes.bg Христо Стоянов, председател на Регионалната структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация в Сливен.

Стоянов участва в заседание на Областния кризисен щаб с представители на РЗИ и на общинското предприятие "Пътнически превози".

"Борбата е обща. Притеснени сме от покачването на заболяемостта, защото тя касае нашия бранш - единствения, който беше затворен. В момента се радваме на ползотворна работа и сме притеснени от едно следващо затваряне", заяви Стоянов, цитиран от "Дарик" и добави, че са готови да спазват мерки, като носене на маски, дезинфекция и ваксиниране на персонала.

В област Сливен започнаха съвместни проверки за изпълнението на противоепидемичните мерки в обществени търговски и институционални обекти.

Подкрепа в борбата срещу коронавируса от БХРА в Сливен оказаха през декември миналата година. Тогава ресторантьорите осигуряваха обяд на близо 30 медици от COVID-отделенията в Сливен.

 



 

Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион
Тагове
ресторантьори протест мерки
Коментари

Още от последните новини