Напук! Ресторантьорите в Сливен подкрепят мерките: Притеснени сме от заболяемостта

Напук! Ресторантьорите в Сливен подкрепят мерките: Притеснени сме от заболяемостта - E-Burgas.com
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Напълно подкрепяме и подпомагаме конкретните мерки от страна на местната власт и областната администрация по отношение на разпространението на COVID-19, каза за Dnes.bg Христо Стоянов, председател на Регионалната структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация в Сливен.

Стоянов участва в заседание на Областния кризисен щаб с представители на РЗИ и на общинското предприятие "Пътнически превози".

"Борбата е обща. Притеснени сме от покачването на заболяемостта, защото тя касае нашия бранш - единствения, който беше затворен. В момента се радваме на ползотворна работа и сме притеснени от едно следващо затваряне", заяви Стоянов, цитиран от "Дарик" и добави, че са готови да спазват мерки, като носене на маски, дезинфекция и ваксиниране на персонала.

В област Сливен започнаха съвместни проверки за изпълнението на противоепидемичните мерки в обществени търговски и институционални обекти.

Подкрепа в борбата срещу коронавируса от БХРА в Сливен оказаха през декември миналата година. Тогава ресторантьорите осигуряваха обяд на близо 30 медици от COVID-отделенията в Сливен.

  

Свързани статии
Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Служители на затвори излязоха на протест
Тагове
ресторантьори протест мерки
Коментари

Още от последните новини