Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео)

Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) - E-Burgas.com

Кметът на община Бургас Димитър Николов, бивши и настоящи депутати от ГЕРБ-Бургас, както и десетки други хора от местния актив на партията протестираха край "подпорната стена" на Алепу. Акцията на местните политици и общественици от ГЕРБ бе излъчена на живо в социалните мрежи. 

Според протестиращите скандалният казус е претърпял пълен обрат и сега за негов реален собственик е спрягана Мая Манолова. 

Вижте подробности във видеото.

Свързани статии
"Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Общественикът Здравко Василев от Приморско с позиция срещу брат си за скандалната "Подпорна стена" на "Алепу" Община Бургас направи първата стъпка към изграждането на детска болница Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Димитър Николов: Лазаровден и Цветница идват, за да ни дадат надежда Кметът Димитър Николов поздрави бургаските юристи Протест в Бургас заради блудство с малолетен Димитър Николов: Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета, той осигурява стабилността на общината Кметът Димитър Николов: От 4 700 ваксинирани само седем души са прекарали ковид и то леко Официално: "Подпорната стена" на Алепу е незаконна
Тагове
алепу протест димитър николов
Коментари

Още от последните новини