Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео)

Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) - E-Burgas.com

Кметът на община Бургас Димитър Николов, бивши и настоящи депутати от ГЕРБ-Бургас, както и десетки други хора от местния актив на партията протестираха край "подпорната стена" на Алепу. Акцията на местните политици и общественици от ГЕРБ бе излъчена на живо в социалните мрежи. 

Според протестиращите скандалният казус е претърпял пълен обрат и сега за негов реален собственик е спрягана Мая Манолова. 

Вижте подробности във видеото.

Свързани статии
И НЗОК излиза на протест Родни производители също обявиха протестна готовност Надзиратели и съдебни охранители излизат на предупредителен протест Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа Общински кмет поведе протест заради поражения от градушка, земеделци блокираха главен път Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник Превозвачите готови за нови разговори, но и за нови протести Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници Пътните строители отложиха протестите
Тагове
алепу протест димитър николов
Коментари

Още от последните новини