Националният щаб: Ще разберем дисциплината си от празниците около 7 януари

Националният щаб: Ще разберем дисциплината си от празниците около 7 януари - E-Burgas.com

Последиците от предстоящите Коледа и Нова година, ще видим около 7 януари, тогава ще разберем колко дисциплинирани сме били и дали са се спазвали мерките срещу разпространението на коронавируса у нас. Това става ясно от прогноза на маематикът в НОЩ проф. Николай Витанов, напрвена за bTV.

Тогава се очаква много българи да се върнат от чужбина, семейства да се съберат и да празнуват заедно, мотивира прогнозата си Витанов. Според него след разхлабването на мерките, което обещано за 21 декември, данните в статистиката отново ще поемат в нежелана посока.

 

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна Още осем области връщат ковид мерките Над 10 хиляди допълнителни места в БДЖ по празниците Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон Засилен интерес по Северното Черноморие за великденските празници От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април
Тагове
дисциплина мерки празници
Коментари

Още от последните новини