Националният щаб: Ще разберем дисциплината си от празниците около 7 януари

Националният щаб: Ще разберем дисциплината си от празниците около 7 януари - E-Burgas.com

Последиците от предстоящите Коледа и Нова година, ще видим около 7 януари, тогава ще разберем колко дисциплинирани сме били и дали са се спазвали мерките срещу разпространението на коронавируса у нас. Това става ясно от прогноза на маематикът в НОЩ проф. Николай Витанов, напрвена за bTV.

Тогава се очаква много българи да се върнат от чужбина, семейства да се съберат и да празнуват заедно, мотивира прогнозата си Витанов. Според него след разхлабването на мерките, което обещано за 21 декември, данните в статистиката отново ще поемат в нежелана посока.

 

Свързани статии
Представиха нови мерки в подкрепа на бизнеса и работещите Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Кабинетът представя нови стимули в подкрепа на бизнеса Отпадат голяма част от ковид ограниченията Пускат 20 000 зрители за финала на Купата на "Васил Левски" Засилен трафик в страната и към границата с Гърция Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати Търсим всевъзможни начини за облекчено влизане на туристи Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения От днес отпадат ограниченията за моловете
Тагове
дисциплина мерки празници
Коментари

Още от последните новини