Националният щаб: Ще разберем дисциплината си от празниците около 7 януари

Националният щаб: Ще разберем дисциплината си от празниците около 7 януари - E-Burgas.com

Последиците от предстоящите Коледа и Нова година, ще видим около 7 януари, тогава ще разберем колко дисциплинирани сме били и дали са се спазвали мерките срещу разпространението на коронавируса у нас. Това става ясно от прогноза на маематикът в НОЩ проф. Николай Витанов, напрвена за bTV.

Тогава се очаква много българи да се върнат от чужбина, семейства да се съберат и да празнуват заедно, мотивира прогнозата си Витанов. Според него след разхлабването на мерките, което обещано за 21 декември, данните в статистиката отново ще поемат в нежелана посока.

 

Свързани статии
Удължаваме извънредната епидемична обстановка до края на март Денков: Големите ученици се връщат в клас, когато заболеваемостта спадне Стойчо Кацаров: Мерките успяха, пречупихме вълната Стойчо Кацаров: Мерките работят, новозаразените намаляват Доставят ковид тестовете на училищата Отново протест пред парламента И ресторантьорите в Бургас се вдигат на протест, няма да блокират кръстовища Засилени проверки за ковид мерките започнаха в курортите Няма да въвеждат допълнителни ковид мерки в Бургаско Бургас вече е червената зона, доц. Кунчев идва заради мерките
Тагове
дисциплина мерки празници
Коментари

Още от последните новини