Музикална революция: Ангел Божидаров иска да рапира с Антон Берданков

Музикална революция: Ангел Божидаров иска да рапира с Антон Берданков - E-Burgas.com

Общинският съветник Ангел Божидаров предложи да запише рап парче с колегата си от опозиционната група на ГЕРБ в Общински съвет -  Бургас Антон Берданков. Изненадващото предложение дойде при обсъждането на докладна записка във връзка с провеждане на Фестивал на електронните спортове Game Evolution "Е-Арена Бургас". 

Ангел Божидаров заяви, че от дълго време си мечтае да направи рап парче с Антон Берданков, което е готов да финансира и неведнъж му го е предлагал. Общинският съветник от ГЕРБ обаче не беше ентусиазиран от идеята и обясни, че отдавна не е рапър и не се занимава с музика. 

В миналото Берданков с псевдоним Dr. Flex бе част от бургаската рап банда G.G.P (Gangsta Gangsta Production), която доби популярност в града в началото на новото хилядолетия. В нея и бе друг кадър на ГЕРБ - Тодор Йосифов известен като Маняка. Малцина обаче знаят, че Ангел Божидаров също се изявява като певец, а от скоро има и канал в yotuube, където качва свои хумористични парчета и скечове на политическа тематика, които са били излъчвани в предаването му по телевизия СКАТ.

Коментари

Още от последните новини