Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки)

Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки) - E-Burgas.com

Според симпатизантите на ДПС районът бил "облагороден"

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ показа архивни снимки от гугъл мапс, които показват как е изглеждал нос Чукалята, преди там да бъде построение имението, известно като Догансарай. Снимките са публикувани без коментар, но очевидно лидерът на ДПС иска да покаже разрухата преди години.

На кадрите се виждат разбити и изоставени бетонни постройки, както и пристан за лодки, който също не е в добро състояние. 

Под публикацията има много коментари от привържениците на партията, според които преди никой не ходел на плаж там, а сега всички се втурнали, тъй като мястото било "облагородено".

Припомняме, че от събота достъпа до плажа е отворен. До това се стига след скандалното изгонване на съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по-рано през седмицата, който бе посрещнат от гардове на НСО. В събота пък стотици хора опитаха да стигнат до плажа, но бяха спряни от полицията, тъй като по-рано на мястото бяха пристигнали автобуси със симпатизанти на ДПС. 

Галерия
Свързани статии
Безплатно автокино пред Догансарай довечера Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно Христо Иванов: Иво Баев се отклонява от националната политическа линия на коалицията Пътят до Росенец отново преграден? Христо Иванов прави нова проверка на място (видео) Официално: Рибарското селище остава без канализация ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот Прокуратурарта откри нарушения край Алепу, Догансарай, Созопол. Св. Влас и Аркутино Депутат от ДПС: Имаше няколко опита за покушение срещу Доган
Тагове
Росенец Мустафа Карадайъ Христо Иванов ДПС Догансарай Ахмед Доган
Коментари

Още от последните новини