Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки)

Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки) - E-Burgas.com

Според симпатизантите на ДПС районът бил "облагороден"

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ показа архивни снимки от гугъл мапс, които показват как е изглеждал нос Чукалята, преди там да бъде построение имението, известно като Догансарай. Снимките са публикувани без коментар, но очевидно лидерът на ДПС иска да покаже разрухата преди години.

На кадрите се виждат разбити и изоставени бетонни постройки, както и пристан за лодки, който също не е в добро състояние. 

Под публикацията има много коментари от привържениците на партията, според които преди никой не ходел на плаж там, а сега всички се втурнали, тъй като мястото било "облагородено".

Припомняме, че от събота достъпа до плажа е отворен. До това се стига след скандалното изгонване на съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по-рано през седмицата, който бе посрещнат от гардове на НСО. В събота пък стотици хора опитаха да стигнат до плажа, но бяха спряни от полицията, тъй като по-рано на мястото бяха пристигнали автобуси със симпатизанти на ДПС. 

Галерия
Свързани статии
Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Президентът кани ДПС на консултации Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая
Тагове
Росенец Мустафа Карадайъ Христо Иванов ДПС Догансарай Ахмед Доган
Коментари