Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки)

Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки) - E-Burgas.com

Според симпатизантите на ДПС районът бил "облагороден"

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ показа архивни снимки от гугъл мапс, които показват как е изглеждал нос Чукалята, преди там да бъде построение имението, известно като Догансарай. Снимките са публикувани без коментар, но очевидно лидерът на ДПС иска да покаже разрухата преди години.

На кадрите се виждат разбити и изоставени бетонни постройки, както и пристан за лодки, който също не е в добро състояние. 

Под публикацията има много коментари от привържениците на партията, според които преди никой не ходел на плаж там, а сега всички се втурнали, тъй като мястото било "облагородено".

Припомняме, че от събота достъпа до плажа е отворен. До това се стига след скандалното изгонване на съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по-рано през седмицата, който бе посрещнат от гардове на НСО. В събота пък стотици хора опитаха да стигнат до плажа, но бяха спряни от полицията, тъй като по-рано на мястото бяха пристигнали автобуси със симпатизанти на ДПС. 

Галерия
Свързани статии
Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж ДПС дръпна на "Демократична България" в борбата за втори мандат от Бургас ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж Безплатно автокино пред Догансарай довечера Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор
Тагове
Росенец Мустафа Карадайъ Христо Иванов ДПС Догансарай Ахмед Доган
Коментари

Още от последните новини