Моряците от "Вера Су" получили заплатите си, до два дни слизали от кораба

Моряците от

След като вчера моряци от кораба "Вера Су" се свързаха с екип на БНТ и заявиха, че не са получавали заплати и се страхуват за живота си, днес в ново съобщение информирали, че вече са получили възнагражденията си, съобщават от Националната телевизия.

Моряците казали още, че са готови да съдействат на компанията им и на българското правителство за спасяването на кораба. Увериха, че вероятно до два дни ще слязат от кораба. "Помолихме моряците за доказателство, че са получили заплатите си. Към този час нямаме отговор", информира още БНТ.

Свързани статии
Българският кораб "Рожен" потегли от Черноморск с украинска царевица Общината търси корабен механик за кораба "Бургус" Приготвят кораба "Царевна" за изтегляне по вода От днес българските пристанища са затворени за руски кораби Надежда за българските моряци в Мариупол МО отрече твърдения, че кораб с българи е бил взривен в Украйна Заспиване на вахтения е причинило засядането на Вера Су Двама от 17-те моряци, блокирани на кораб в Украйна, се прибраха в България Родни военни кораби започнаха тактически учения Част от българите на ферибота вече пътуват към България
Тагове
кораб вера су яйлата
Коментари

Още от последните новини