Моряците от "Вера Су" получили заплатите си, до два дни слизали от кораба

Моряците от

След като вчера моряци от кораба "Вера Су" се свързаха с екип на БНТ и заявиха, че не са получавали заплати и се страхуват за живота си, днес в ново съобщение информирали, че вече са получили възнагражденията си, съобщават от Националната телевизия.

Моряците казали още, че са готови да съдействат на компанията им и на българското правителство за спасяването на кораба. Увериха, че вероятно до два дни ще слязат от кораба. "Помолихме моряците за доказателство, че са получили заплатите си. Към този час нямаме отговор", информира още БНТ.

Свързани статии
Министърът на транспорта: Ще построим собствен кораб за търсене и спасяване Отчетено е постепенно понижение на стойностите на наблюдаваните показатели във водата край Камен бряг Двама от "Вера Су" за постоянно в ареста Лошото време отново пречи да се разтовари заседналия кораб Капитанът на "Вера Су" остава в ареста, имало вероятност да се укрие Капитанът на "Вера Су" и негов помощник вече са задържани Карантинираха моряците от "Вера Су" в хотел в Каварна Трима мораци от заседналия кораб са пожелали да слязат 16-ти ден продължава мъката с "Вера Су", моряците си искат заплатите Екипажът на заседналия кораб не иска да бъде евакуиран
Тагове
кораб вера су яйлата
Коментари

Още от последните новини