Момиче почина след като пи хапчета за отслабване

Момиче почина след като пи хапчета за отслабване - E-Burgas.com
file13408 Момиче на 17 години от м.с. Черно море е починало след натравяне с лекарства. Костадинка е намерена в безсъзнание на 17 август и е откарана в МБАЛ-Бургас. Лекарите се опитали да я реанимират, но безуспешно.Била е в състояние на клинична смърт още при приемането й, казаха за "24 часа" източници от болницата. До 21-ви обаче поддържали жизнените й функции.

Костадинка е живеела заедно с приятеля си. Той излязъл рано сутринта за работа на 17-ти и когато се върнал, я намерил в безпомощно състояние. Майката и вторият баща на момичето също живеят в селото. Според роднини момичето се нагълтало с хапчета за отслабване. Те нямат обяснение защо го е направила, дали е прекалила с дозата или съзнателно е сложила край на живота си.

Майката й много се надяваше да се оправи, в това семейство не е имало друг такъв случай, жалко, много млада си отиде, споделиха съседи.

Преди няколко години Костадинка се отказала от училище. Тя родила извънбрачно дете, но го оставила в дом и запазила в тайна кой е бащата. /БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини