Мобини ваксинационни пунктове на много места в страната

Мобини ваксинационни пунктове на много места в страната - E-Burgas.com

Мобилни ваксинационни пунктове ще има този уикенд в различни градове на страната. Всеки би могъл да отиде и да се ваксинира. Ето къде можете да го направите:

София

В събота и неделя в София ще работят следните мобилни имунизационни пунктове:

ж.к. „Дружба“, Културен дом, с работно време от 9 до 16 ч.

The Mall с работно време от 13 до 18 ч.

България мол с работно време от 13 до 18 ч.

Парадайс мол с работно време от 13 до 18 ч.

Ринг мол с работно време от 13 до 18 ч.

Сердика мол с работно време от 13 до 18 ч.

Магазин МЕТРО (бул. „Цариградско шосе“) с работно време от 10 до 18 ч.

Плевен

В събота, неделя и понеделник в на пл. „Възраждане“ пред Мавзолея в Плевен ще има изнесен мобилен кабинет за имунизация с ваксина срещу COVID-19. Кабинетът ще работи от 8 ч. до 12 ч.

Габрово

В събота имунизация срещу COVID-19 ще се извършва от мобилен екип на ЦСМП-Габрово. Имунизационният пункт ще бъде разположен на Централния кооперативен пазар – Габрово с работно време от 9 до 13 ч.

Има възможност за издаване на сертификат на място при поставяне на еднодозова ваксина.

Велико Търново

В събота на територията на магазин МЕТРО във Велико Търново ще работи временен имунизационен пункт от 10 до 14 ч. Имунизациите ще се извършват от медицински екип на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов“ АД и ЦСМП-Велико Търново.

Всеки гражданин, избрал да се ваксинира в пункта, ще получи ваучер на стойност 20 лв., който може да се използва за пазаруване в магазина или да се дари за социално значима кауза в специално обозначени кутии на вход „Клиенти“ в търговския обект.

Варна

В събота и неделя ваксинационен пункт ще има пред входа на магазин МЕТРО с работно време от 10 до 18.00 ч.

Област Враца

В събота мобилни екипи ще извършват имунизации на общинските пазари в Криводол и в с. Бутан с работно време от 8 до 12 ч.

В неделя от 8 до 12 ч. мобилен екип на ЦСМП-Враца ще извършва имунизации на общинския пазар в с. Крушовица.

Свързани статии
Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски 1 436 души са се ваксинирали за последното денонощие Епидемиолог: Възможно е да се препоръча и втора бустерна доза Ваксинирането срещу ковид продължава и след края на пандемичната обстановка Отново изнесени пунктове за ваксиниране през уикенда И този уикенд можем да се ваксинираме в изнесени пунктове Отварят изнесен пункт за ваксиниране в Созопол в петък
Тагове
ваксиниране
Коментари

Още от последните новини