Мобини ваксинационни пунктове на много места в страната

Мобини ваксинационни пунктове на много места в страната - E-Burgas.com

Мобилни ваксинационни пунктове ще има този уикенд в различни градове на страната. Всеки би могъл да отиде и да се ваксинира. Ето къде можете да го направите:

София

В събота и неделя в София ще работят следните мобилни имунизационни пунктове:

ж.к. „Дружба“, Културен дом, с работно време от 9 до 16 ч.

The Mall с работно време от 13 до 18 ч.

България мол с работно време от 13 до 18 ч.

Парадайс мол с работно време от 13 до 18 ч.

Ринг мол с работно време от 13 до 18 ч.

Сердика мол с работно време от 13 до 18 ч.

Магазин МЕТРО (бул. „Цариградско шосе“) с работно време от 10 до 18 ч.

Плевен

В събота, неделя и понеделник в на пл. „Възраждане“ пред Мавзолея в Плевен ще има изнесен мобилен кабинет за имунизация с ваксина срещу COVID-19. Кабинетът ще работи от 8 ч. до 12 ч.

Габрово

В събота имунизация срещу COVID-19 ще се извършва от мобилен екип на ЦСМП-Габрово. Имунизационният пункт ще бъде разположен на Централния кооперативен пазар – Габрово с работно време от 9 до 13 ч.

Има възможност за издаване на сертификат на място при поставяне на еднодозова ваксина.

Велико Търново

В събота на територията на магазин МЕТРО във Велико Търново ще работи временен имунизационен пункт от 10 до 14 ч. Имунизациите ще се извършват от медицински екип на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов“ АД и ЦСМП-Велико Търново.

Всеки гражданин, избрал да се ваксинира в пункта, ще получи ваучер на стойност 20 лв., който може да се използва за пазаруване в магазина или да се дари за социално значима кауза в специално обозначени кутии на вход „Клиенти“ в търговския обект.

Варна

В събота и неделя ваксинационен пункт ще има пред входа на магазин МЕТРО с работно време от 10 до 18.00 ч.

Област Враца

В събота мобилни екипи ще извършват имунизации на общинските пазари в Криводол и в с. Бутан с работно време от 8 до 12 ч.

В неделя от 8 до 12 ч. мобилен екип на ЦСМП-Враца ще извършва имунизации на общинския пазар в с. Крушовица.

Свързани статии
Слаб интерес към ваксинирането в Бургаско отчитат от Областна администрация Ето къде в страната можете да се имунизирате срещу ковид през уикенда Около 60 бургазлии са си поставили трета доза ваксина, засилен е интересът сред лекарите Изнесени пунктове за ваксиниране в страната, в Бургас имунизират в "Метро" 230 хиляди българи над 65 години могат да се ваксинират безплатно срещу грип Най-скептични сме към ваксините в целия ЕС Увеличават се желаещите да се ваксинират в Бургас, в УМБАЛ отчитат голям интерес у младите Бургас сред градовете с най-много поставени ваксини Janssen Ново! Раздават ваучери за храна, ако се ваксинирате срещу ковид 1745 са новозаразените, над 12 хил. българи се ваксинираха вчера
Тагове
ваксиниране
Коментари

Още от последните новини