„Мисис Бургас" 2020 подкрепя националната кампания „Искам бебе"

„Мисис Бургас

Конкурсът „Мисис Бургас" 2020 ще се включи и подкрепи националната кампания на Фондация „Искам бебе". През годините всяко от изданията на конкурса застана зад различни социално значими каузи. По този начин организаторите показват, че това е повече от конкурс за красота. Това е форум, който събира доказали се в своята професионална сфера дами, които успешно съчетават грижата за дома и семейството.
Така с личен пример претендентките за титлата „Мисис Бургас" помагат за популяризирането на различни каузи, а тазгодишната цели да подпомогне двойки с репродуктивни проблеми. Организаторите на конкурса вярват в успеха на това начинание и подкрепят напълно дейностите на Фондация „Искам бебе" и тяхната кауза.

„По данни на Фондацията в голям процент от случаите, двойките, които имат репродуктивен проблем, в крайна сметка стават родители и отглеждат 2 или повече деца. Този процес, обаче, отнема време – средно около 5 години от момента на установяване на репродуктивното затруднение. Ето защо ние вярваме, че всяка подкрепа е от изключитено важно значение", споделят организаторите на конкурса.

Превърналото се в емблема за града събитие, тази година ще празнува своя първи 5-годишен юбилей и организаторите са подготвили изключително много изненади за бургаската публика.
В конкурса „Мисис Бургас" 2020 могат да се запишат всички семейни жени от Бургас и региона с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство. Уверените в себе си дами могат да се запишат за участие на следния e-mail: [email protected] , както и в страницата на Мисис Бургас във фейсбук. Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.
Лице на конкурса, който ще се проведе през месец април, е миналогодишната победителка Мариана Атертон.

Коментари

Още от последните новини