Мисис Бургас 2016 споделя тайните на приказната рокля

Мисис Бургас 2016 споделя тайните на приказната рокля - E-Burgas.com

В месеца на абитуриентските балове, най-красивата омъжена жена в Бургас за 2016 година, разказва как се сътворява перфектната рокля през нейните очи. Тя е талантливата дизайнерка и Мисис Бургас 2016 – Мая Великова и от години впечатлява със своите тоалети ,излъчващи -женственост ,емоция ,грация и стил ,каквато е и тя самата !

За дизайнерката е много важно вътрешното излъчване на жена, а роклята е прекрасното и красиво допълнение ! Това я и подтиква колекцийте , които  създава през годините да носят точно тези наименования -Грация ,Чувственост ,Емоция , Енигма ! А най-новата кръщава „Усещане за Жена"  , защото както самата тя разказва, създава рокли за истински жени.
Уникалните фотосесии ,които прави не само впечатляват, те вълнуват и разкриват един свят на изкуство и красота , изящество и финес .......,нейният свят !

Талантливата Мисис споделя, че за невероятните си рокли залага на земни, нежни цветове,обсипани с камъни, които да са достатъчно блестящи и подчертаващи тялото, като  в същото време да са стилни и ненатрапчиви.

"Тоалетите ,които създавам се радват на голям успех ,защото влагам част от себе си в тях и всичко което правя го прави с много любов и много ръчен труд ! Аз правя рокли за истински жени. Линията е Женственост, а излъчването е Аристократичност!" – доверява самата Мая Великова.

Галерия
Коментари

Още от последните новини