Мис Валенти – първата BG стриптизьорка

Мис Валенти – първата BG стриптизьорка   - E-Burgas.com

Валентина Наумова, по-известна като Мис Валенти, е първата стриптизьорка в България. До началото на 90-те години тя танцува т.нар. "експресивни танци", защото пълният стриптийз е забранен. След 1990 г. за първи път се съблича.

Учила е спортна гимнастика. Започва работа като секретарка в Българския съюз за физкултура и спорт. Въпреки несъгласието на семейството и приятелите, тя решава да стане артист. Започва танците със сложна хореография, но разбира, че повече й се отдават еротичните. Кариерата й започва през 1982 г., когато пълен стриптийз е невъзможен, а изпълнява "експресивни танци" - оскъдно облечена, но не гола.

Имала изяви в най-реномираните и популярни вариетета за времето си. Занимава се със стриптийз до 2000 г.

Днес Мис Валенти работи като оператор на еротична линия. Дамата, която се е съблякла за пръв път пред публика преди 26 години, сега е решила да продължи да работи в розовата индустрия.

"Или усещаш еротиката в себе си, или не", твърди Валентина Наумова пред Нова тв. На горещ телефон тя започнала да работи, след като попаднала на обява в интернет.

Валентина разказа, че даже работила със съпруга си, който не я ревнувал. Двамата били нудисти и затова не се притеснявали от голотата.

В момента тя има друг съпруг, който обаче се занимава в друга сфера.

Валентина отбеляза, че по онези времена не се събличала чисто гола, а само си хвърляла сутиена./dnes.bg

Коментари

Още от последните новини