Министър Комитова се заема и с ВЕЦ-ете

Министър Комитова се заема и с ВЕЦ-ете - E-Burgas.com

Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова се срещна с представители на Управителния съвет на Асоциация „Хидроенергия“ по тяхна молба. Сдружението представлява инвеститори в производството на енергия от водноелектрически централи в България.

В срещата участваха също началникът на Дирекцията за национален строителен контрол арх. Влади Калинов, както и Атанас Паскалев и арх. Иван Шишков – съветници на регионалния министър.

По време на разговора председателят на Управителния съвет на асоциацията Боян Кършаков запозна екипа на министерството с нормативните изисквания, които възпрепятстват работата на някои водноелектрически централи.

Министър Комитова пое ангажимент да проучи подробно поставените проблеми, както и да се потърсят варианти за тяхното разрешаване.

Свързани статии
Комитова уволни и новия шеф на АПИ заради своеволия Бившият шеф на "Автомагострали" пак се натиска да ги оглави, дори като управител на 4 фирми Виолета Комитова разказа за безобразията в „Автомагистрали“ Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на "Смокиня" Министър Комитова: Гражданите ще контролират пътищата Министър Комитова: Започнахме проверка на ТОЛ системата Министър Комитова: Инициативата „Три морета“ ще допринесе за икономическото развитие на България Проверки ще тресат и Регионалното министерство Министър Комитова, МРРБ: Най-лошото и най-скъпото строителство е незавършеното Рудник - Брястовец е поредният затворен път в Бургаско
Тагове
Комитова ВЕЦ
Коментари

Още от последните новини